Borttagning av Auratransformation

Borttagning av Auratransformation

PRIVATA BOKNINGAR STÄNGT TILLSVIDARE PÅ GRUND AV EGEN UTVECKLING. <3

Efter att ha arbetat med att ta bort entiteter, implantat och chip i mitt eget energifält har jag fått se hur den så kallade auratransformationen sätts fast i vårt energisystem. Detta är ett stort och omfattande energiövergrepp i samarbete med utomjordiska varelser som är grundarna till tekniken i sig som vidare kanaliserats ner, medvetet eller omedvetet.

Den nya så kallade auran blir alltså placerade över klienten med fästen av chip och implantat och kan påverka en i olika grad beroende på ens grundstyrka, medvetenhet och kontakt med ljuset. Oavsett bör alla som blivit auratransformerade ta bort den snarast.

Jag blev själv auratransformerad av en kär vän och många av de som arbetar med detta gör det omedvetet om teknikens källa och ursprung. All kärlek och ljus till dem.

Jag har fått till mig att erbjuda denna tjänst för att hjälpa människor att bli fria. Detta arbete är omfattande och väldigt energikrävande, därav krävs det 3 sessioner, jag kan ej helt garantera att jag får bort precis allt då jag upplever att arbetet med chip och implantat är mer komplext än vad man tror.

Kontakten, kontraktet och den huvudsakliga påverkan bör dock vara borttaget efter dessa sessioner.

Pris 2500 kr

Kontakta mig genom formuläret, för mer information och/eller tidsbokning.