Denna vecka 50% på alla healingar och healingkurser (distans)

Denna vecka 50% på alla healingar och healingkurser (distans)

Sommarlov och äntligen lite utrymme till att utveckla hemsidan och vad jag kan erbjuda. Jag har själv genomgått en otrolig kontinuerlig utrensning och frekvenshöjning detta första halvår.

Samtidigt har min kontakt, kall och vägledning mot att läras till shaman av andevärlden blivit klarare och starkare, tillsammans med mitt uppdrag som ljusarbetare.

Erbjuder därför 50% rabatt på alla healingbehandlingar (distans) från 225 kr med rabatt och healingkurser 300 kr med rabatt.

Har fått en fantastisk positiv respons från den shamanska healingen, en teknik som jag kanaliserat ner med hjälp av mitt högre jag och mina guider som är otroligt effektiv. Denna är perfekt för dig som känner att du fastnat, är låg på energi, deprimerad, har ångest, negativa tankar, beroenden, sjuk, svårt att sova, känner dig attackerad eller påverkad av yttre energier/andra människor. Denna healing leder till en tydlig frekvenshöjning.

Har även kanaliserat ner en healing speciellt utformad för kvinnor: Gudomligt feminin healing, där jag arbetar tillsammans med Maria magdalena, Quan Yin, Nefertiti, Moder Maria och Moder Sekhmet för att släppa blockeringar som hindrar ditt feminina flöde. Här arbetar vi med att ta bort energier i sacral chakrat, livmodern och det heligaste (yoni). Även här en fantastisk effektiv healing för oss kvinnor och frekvenshöjning.

Vidare en hjärtchakra healing med Sananda för att släppa blockeringar i ditt hjärtchakra. En kärleksfull, mjuk men otroligt kraftfull hjärtchakra-öppnare då vi arbetar med att lösa upp blockeringar och ta ut stagnerade energier.

Nu finns även healingkurser på distans i; Kundalini reiki grund och master, Full spectrum healing, Gold Reiki och Purple reiki. Reiki 1, 2 och Art/master kommer inom kort att dyka upp på hemsidan också, till ett väldigt bra pris.

Välkommen att boka och stiga i frekvens.

error

1
Lämna gärna en kommentar

avatar
Cecilia Reuterskiöld
Gäst
Cecilia Reuterskiöld

Hejsan!
Jag vill gärna ta emot distanshealing om du fortfarande har erbjudandet på 50% , tack.
Är det möjligt?
Med vänliga hälsningar
Cecilia