DET HÄR MED DE ”FÖRBASKADE” TVILLINGSJÄLARNA.

Hälften av världen säger att de existerar, andra hälften säger att de inte existerar. Hur det än är så är ämnet det hetaste, men även det mest triggande av alla.

Och alla verkar tokiga efter att hitta hen, behålla hen, återförenas med hen eller totalt förneka hen.

Så hur är det egentligen?

Håll i hatten nu, för både delarna av världen har rätt.

Låt oss ta det från början genom att oss till den högsta sanningen.

Den högsta sanningen består utav källan, källan består utav gudomlig maskulin och gudomlig feminin energi i en perfekt balans. Båda är fullt integrerade med varandra och dansar i ett gudomligt samspel.

Från källan skapas själar, eller själsenergier är ett mer korrekt sätt att se det på. Det är bara i de lägre frekvenserna vi uppfattas som mer separata än allt som existerar.

När vi är i källan är vi helt integrerade i ett större varande. När vi ”föds” som själsenergier så kan vi dela oss själva mellan den maskulina och den feminina energin i den själsenergin som vi är skapade till.

Delningen på den här nivån är mer ett kärleksfullt, dansande, samspel, mellan maskulint och feminint, som tillsammans andas, älskar och fullföljer sitt själssyfte och är fortfarande i det högsta ETT.

Det som hänt här på jorden är att många själar valt att uppleva tvillingssjälsresan genom att ha aspekten maskulin och feminin delade och på varsin jordupplevelse. Men den fullkomliga själsenergin är alltid tillsammans och går att få kontakt med genom det, högre jaget och ur det högsta, översjälen.

Men genom att uppleva tvillingenergin delad så har de en mer påtaglig yttre aspekt som kan hjälpa dem att återförenas med sig själv ur det högsta perspektivet.

Det är som en själv, hjälper en själv till att vakna och fullkomligt uppstiga till sin fulla kraft och ljus. Och inte bara det, resan leder till en otrolig själsutveckling.

MEN det finns även dem som väljer att bära båda tvillingssjälsenergier inom sig själva och upplever på så sätt resan HELT genom sig själv. Och förstå nu, att båda dessa resor är helt detsamma.

Tvillingssjälsresans enda syfte är att fullkomligt älska sig själv. Det är därför jag ofta säger att en tvillingssjälsrelation inte är en relation alls.

Det är något oförklarligt som jag ännu ej har medvetenhetsnivå till att förklara, men jag kan förnimma det och det är det som jag nu försöker att förmedla vidare till er.

Din enda uppgift återigen är att älska dig själv fullt ut oavsett om du har valt att uppleva din tvillingenergi delad, eller valt att bära dem båda inom dig själv. Och förstå att du alltid bär du den inom dig och kan uppstiga även om den andra aspekten, din tvillingssjäl inte är med på resan. Dock lever vi i en sådan tid nu att en fysisk återförening står i mångas livskontrakt och syften.

Men det som du behöver minnas är att det är endast på jordnivå som en delning ens överhuvudtaget uppfattas.

Du är ALLTID ETT med din maskulina och feminina själsenergi och alltid i ett kärleksfullt, dansande samspel.

Och det är det som är hela poängen med tvillingssjälsresan avsett hur du valt att uppleva den. Att du ska minnas det.

Med Kärlek// Angel

1 1 rösta
Betyg

Dela

Tips!

Vår dagliga andliga utövning

INGET är viktigare än att ha en daglig ANDLIG utövning, vare sig det är yoga meditation eller något annat.

Ära alla relationer och möten

Att ära ALLA möten och relationer likvärdigt, är en viktig insikt för den som söker befrielse. För utan de...

Läkning går fortare än någonsin

Vi går in i en tid där allt som inte är "ditt" förloras på ett eller annat sätt. Oavsett...
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x