Arkturiskt auraskydd

Arkturiskt auraskydd

JAG TAR EJ EMOT PRIVATA BOKNINGAR FÖRRÄN FRAM TILL HÖSTEN IGEN, PÅ GRUND AV EGEN LÄKNING OCH RESA.

I samarbete med Arkturerna placeras ett skyddsnät (grid) över din aura för att skydda dig mot yttre energier i form av andra människors tankar, känslor, det kollektiva medvetandet, strålningar och entiteter.

Arkturerna är uppstigningsprocessens, ljustekniska mästare. De har länge förberett sig och arbetat på att utforma olika typer av skyddsnät och det är med en stor glädje som de nu kan börjas att användas genom mig, då jag höjt min frekvens tillräckligt för att klara av arbetet. Du får alltså ett helt unikt och speciellt anpassat auraskydd för ditt behov, energifält och blueprint.

Skyddet håller helt beroende på hur du lever, vad du har för blockeringar, stagneringar, tankar, känslor och annat inom dig/runt omkring dig. För att uppnå en maximal effekt föreslås därför att man genomgår minst en session av det shamanska energiarbetet med mig.

Jag arbetar på distans. Du behöver inte göra någonting. Jag återkommer via mejl om det som jag upplevt och hur ditt skyddsnät ser ut.

Pris: 500 kr