Energihealing -Karmiska/eteriska band

Energihealing -Karmiska/eteriska band

Har du en människa i ditt liv som suger energi ifrån dig? Någon som du inte kan sluta tänka på? Gör det dig arg, ledsen, trött och deprimerad? Detta är tydliga tecken på att ni skapat ett energetiskt band mellan er som dränerar dig på energi. Att vi har karmiska band med en person är ingen anledning till att vi måste sitta fast i energetiska band, det är tvärtemot mycket enklare att läka ett karmiskt band när vi släppt taget om det energetiska bandet.

Tillsammans med Sananda, Ärkeängel Mikael, Moder Maria, Ärkeängel Rafael och Ärkeängel Azrael har jag skapat en ny metod för att klippa eteriska band och läka det karmiska bandet som från början ofta bundit er till varandra.

När banden är klippta mellan er är det vanligt att du känner dig gladare, friare och främst av allt så slipper du ha personen konstant malande i dina tankar. Du kommer känna dig mer som dig själv igen och kan utifrån det släppa taget och läka på en mycket djupare nivå.

Jag arbetar via distans och du behöver inte göra någonting speciellt medan vi arbetar, jag återkommer efteråt med en kort bekräftelse och feedback. Om du är intresserad av en läsning kring dig och personen kan du välja alternativet: klippning med läsning. Under en sådan här läsning brukar det dyka upp tidigare liv och det karma som binder er och behöver läkas.

Klippning: 600 kr

Klippning med läsning: 1000 kr

Vänligen kontakta mig via nedanstående formulär.