Färdiga läsningar på välj en hög -Vad vill guiderna säga dig?

Färdiga läsningar på välj en hög -Vad vill guiderna säga dig?

HÖG 1.

Du har arbetat mycket med dig själv och du gör ett bra jobb men än består en del att arbeta med. Men guiderna klappar dig på axeln och säger “bra jobbat” och påminner dig att fortsätta din väg med glädje och lätthet i hjärtat. Du är på helt rätt väg mot läkning, pånyttfödelse och vidare mot att vägleda andra till detsamma. Du är en naturlig lärare och hjälper/kommer hjälpa många under dessa uppstigningstider på jorden. Guiderna vill dock göra dig uppmärksam på din kost, du är vad du äter och detta är en väldigt viktig aspekt när det kommer till att läka och släppa taget om de energier som inte längre gynnar dig. Äter du lågfrekvent och energetisk komplex mat så är även denna frekvens som du håller din kropp i. Eftersom kropp, sinne och själ är ett på jorden så håller du din frekvens nere. För att ta dig steget vidare, för att få en skjuts i din läkning och för att höja din frekvens, se över din kost. Ibland kan energier sitta djupt stagnerade inom oss, näst inpå omöjliga att nå (som det kan kännas), en kostförändring får igång en lätt flöde som kan börja rubba och lossa på de envisaste blockeringarna. Högfrekvent mat, högfrekvent kropp, högfrekvent sinne = frihet, glädje och lycka.

HÖG 2.

Du har det, allt som krävs inom dig. Du vet och du kan och ibland kan det kännas ensamt i denna värld som du lever i. Men guiderna vill påminna dig att tro på dig själv, tro på dig själv med mod och styrka och du har allt att vinna. Men visst behöver du skydda dig själv från de lägre energierna, från omedvetenhet och ego men glöm inte bort att leva också. Att ha kul, att skratta, att leka och att göra sånt som ger dig glädje. För även om du har lite att arbeta med så kommer du klara det, guiderna tror på dig, universum tror på dig och jag tror på dig. Saker och ting kommer bli klarare och tydligare framöver. Håll i hatten, fortsätt ta dig framåt och glöm inte bort att njuta lite av livet också, för visst kan man göra det även när allt känns tungt och grått. Du har en naturlig kontakt med guider, änglar och vägledare, glöm inte det, de har inte glömt dig iallafall och de är dina absolut bästa vänner på denna resa.

HÖG 3.

Det är du som bestämmer, du är mästare över ditt eget öde och ditt liv. När tiderna är tuffa, när utmaningarna står runt hörnet eller flåsar dig i nacken så är det bara du som kan bestämma hur det ska gå. Vad väljer du? Kärlek eller rädsla? Vinst eller förlust? Guiderna påminner dig att alltid ta ett steg tillbaka och in i ett mer objektivt synsätt, du är inte dina tankar, du är inte dina känslor och du är inte det som sker i det yttre. Omfamna denna sanning och känn den inre frid som det skapar inom dig när du släpper taget om allt som du tror är du, dina problem och ditt liv. Förlora dig själv i inre frid, i kärlek och stillhet istället för känslor, tankar, bekymmer och problem. Tålamod är nyckeln för dig, förändring, framgång och utveckling kräver tålamod men tålamod med en känsla av att allt är väl. Andas ut, slappna och lita på att livet tar dig dit du ska. Men att spara en slant under resans gång är ingen dum ide, för något skojig väntar dig i framtiden. För det kommer du behöva en extra slant. En sparad slant bidrar även till trygghet och frihet, om inte annat får du öva på att ha tålamod medan du ser dina pengar växa i sparbössan. 😉 Kom ihåg, det är du som bestämmer!

error

2
Lämna gärna en kommentar

avatar
Camilla
Gäst
Camilla

Tack snälla för budskapet, ska jag ta till mig! ❤️🙏❤️

Julitta Larsson
Gäst
Julitta Larsson

Stort tack 💐💞🌞🌏