Gästbok

Lämna gärna ett meddelande eller läs vad andra har skrivit om mig genom att scrolla ned lite på denna sida.

Meddelande

Hej kära du️

Jag vill bara sända dig mitt djupaste tack för din läsning som var så mycket spot on!
Jag grät då jag läste och känner att jag ser klarare nu och inser mycket och varför -mot bakgrund av mina tidigare liv
Tack
De övriga du förmedlade stämde likväl.
Är så imponerad och så djupt tacksam
Jag återkommer säkerligen
Allt gott och Guds välsignelse över dig och ditt kall
Meddelande
Jag vill varmt rekommendera Angel
Jag har fått både healing och kanalisering och det har varit helt magiskt.
Healingen otroligt vacker, kärleksfull och väldigt helande.
Kanaliseringen oxå den väldigt vacker, träffsäker och som gav mig förståelse, för den jag är, på ett djupare plan.
Tack för vad du har gett mig
///Anette
Meddelande
Tack för det enorma ljusarbete du gör. Känner mig trygg med dig och ditt sätt att arbeta.. Tack
Meddelande
Tack fina Sanangel!
Vilken underbar kanalisering! Jag saknar ord! När allt detta har landat i mig tror jag tillvaron kommer att kännas mera meningsfull.
Allt gott önskar jag Dig <3
Meddelande
Tusen tack för att du förde mig tillbaka till den stig jag började vandra för flera år sedan.
Underbara saker hände efter 48 timmar. Tack för att du fick mig att välja en annan tanke.
Jätte kram från mig/ Rebecca
Meddelande
Tack Angel för gårdagens healing. Jag tar till mig dina ord. Tack för att du finns, du betyder mycket för mig.

Meddelande

Tack för en fantastisk kanalisering. Du har ett underbart sätt att återge den information du fått till dig. Det kändes som om jag läste en liten bok om mig själv. Tack! /Jensita

Meddelande

Under själva healingen kände jag inget speciellt – bara morgontrötthet – men resten av dagen var jag nervös, orolig och otålig. De följande dagarna har jag däremot känt ett stort lugn och en stilla glädje inombords. Hjärtat har legat inlindat i bomull på ett behagligt sätt. Jag förnimmer en självklar tillit till att allt ordnar sig även om jag inte gör något själv.

Tack Angel och änglarna för ert ljusarbete med mig.
Ljushälsning
//Siv
Meddelande
Tack för kanaliseringen, fantastiskt,
mycket träffsäkert och kan varmt rekomenderas.
Meddelande
Stort o varmt tack för en fantastiskt bra, fin o tankeväckande kanalisering.
Tar till mig allt som du fick fram och dina ord kommer vara en stor hjälp för mig i mitt sökande på min andliga väg. Längtar efter att få tag på visheten o kunskapen som ligger väl gömt i mitt <3 och tack för att du uppmärksammade mig att tänka på hur energier fungerar o var jag väljer att lägga dem.
Varm kram från mig
Anette
Meddelande
En stark upplevelse av änglahealingen. Det var en vecka sen,men fortfarande dyker det upp fantastiska saker och jag förstår att jag just då har änglarna med mej. Jag har aldrig vetat förut hur det Ska kännas. Förtjusande ljuvligt helt enkelt. Tack snälla Sanängel för du öppnar dessa dörrar åt mej <3
Meddelande
Helt otroligt hela kanaliseringen. Allt det jag känner och varit med om finns där nästan. Italien ja jag har alltid varit nyfiken på vatikanen. Jag har själv sett mig stå att titta på de vackra målningar. Det är mystik i det hela såsom skottland. Så båda dem är på min bucket listan. Du är helt otrolig duktig. Ja barndomen fick du in precis som den varit. Och målningarna är healing. Vatten har jag börjat älska och älskar vattnet nu. Så är nog på god väg med healing av karman mm. Jag kunde inte tänka mig att göra vissa saker för bara ett år sen, men jag har gjort framsteg detta året. Släppt många saker. Men att önska alla mina vänner familj detsamma finns fortfarande kvar. Familjen är väldigt nära och de går först. Men resa ensam det var inte så länge sen jag gjorde. Så friheten kommer nog snart. Tack snälla för detta. Många pusselbitar föll på plats. Nu ska jag bara vidare och glra resten. Många kramar //Saara
Meddelande
Härligt att få bekräftat att jag är på rätt väg som “ljusarbetare”. Allt faller på plats som jag egentligen inte känner och ser själv men har förstått.Tack!
Meddelande
Åh! Jag fck ta emot en alldeles fantastiskt träffande & fin kanalisering som jag grät mig rakt igenom, så berörd jag blev & så rakt in i hjärtat den landade, som mjuk bomull i själen! Tack allra ljuvaste Du!
Meddelande
Stort tack till den fina kanaliseringen. Fick bekräftelse på en del som jag upplevt i tidigare liv och i nuvarande liv. Och bra vägledning för den närmaste tiden. Jag är så tacksam.
Kram Eva
Meddelande      Ämne Distanshealing
Det var fantastiskt både för kroppen och själen. Det gav svar till sånt jag inte förstått. Lugn som känns på djupet under allt brus. Jag känner mej starkare,klarare.
Jag är så imponerad över din förmåga den hjälper verkligen.
Tack
Meddelande
Tack för dom fina orden det var fint att få ett annorlunda perspektiv på sig själv.
Du är duktig och jag önskar dig all lycka i framtiden.
Kram Yvonne

Meddelande

Så otroligt träffsäkert. Jag förstod allt och kunde ta det till mej.
Mycket fick jag bekräftat och även fundera kring. Du är så tydlig och förmedlar på ett rakt avskalat och vackert sätt. Det här kommer hjälpa mej, jag kommer bära det med mej att läsa och tänka kring. Jag är starkare än vad jag tror och det finns stöd att få bara Jag litar till mej själv.
Tack <3 har svårt att finna ord att beskriva eftersom det var så himla äkta.
Tusen tack

Meddelande
Tak kære Angel for denne smukke og kraftfulde kanalisering!! Alt hvad du fortæller føles dybt sandt for mig – og den vejledning du giver mig til min egen udvikling – er så fin! Tak af hele mit hjerte! Dette er en stor gave for mig til min videre rejse på jorden. Gud velsigne dig min ven – og må mange mennesker finde dig og få glæde af dit gode arbejde!!
Lys og kærlighed Katrine

Meddelande

Tack tack tack för den starka kanaliseringen, jag grät mig igenom den då du ser rakt igenom mig och ser mitt rätta jag vilket jag själv inte alltid gör. Massor av ljus och kärlek till dig vackra ängel.

KRAM
Meddelande
Det var en fantastisk kanalisering jag fick. Så mycket klarhet, så mycket aha upplevelser. Insikter som vaknade. Tack min vän för det. Du talar genom änglarna och de är så stolta över allt du förmedlar. Du är som gjord för det här kan inte med ord beskriva den glädje och tacksamhet som fyllde mig av att läsa det, dig evigt tacksam/Stina

Meddelande

Hejsan 🙂
Låg precis och funderade på vilken typ av ljusarbete vi skulle göra, är med i en nyskapad liten cirkel av ljusarbetare. Och då kom ditt blogginlägg upp på FB och elva uppdrag. Så lustigt för just denna gång fick vi till oss att vi skulle vara just elva vilket vi inte varit förut. Som alltid så överraskas jag när vägledningen blir så tydlig och uppenbar.Jag letar mig fram på din sida och ju mer jag läser desto mer gläds min själ. Känner lycka och tårarna rinner när jag läser och omfamnar dina ord. Jag vill bara skriva: Nämen hej Stjärnöga, är du också här och jobbar.Ett stort tack för din hjälp!
Ljus och kärlek

Meddelande

Vill egentligen bara tacka dig för att du finns, att du finns här på jorden och är den du är. Tack <3 Vänligen Åsa