HUR OCH VARFÖR DIN SJÄL SKAPADES-DIN SJÄLSGRUPP-OCH VILKA ÄR DIN SJÄLSFAMILJ?

När man kommer till den högsta sanningen av hela universums existens så finner man en källa av total enhet.

Denna källa kan kallas för vår skapare, eller vår fader och moder, detta då vi och allt som finns i universum är barn utav denna källa.

Samtidigt är vi inget mer eller mindre än skaparen och källan själva.

Men för att ta oss vidare så fanns det från begynnelsen inget annat än källan, tills en dag då källan ville uppleva något mer än ett tillstånd av att bara vara ETT.

Lite komiskt sett kan man se på det som att skaparen blev trött på att vara med sig själv i ett tillstånd av harmoni, perfektion och balans.

Så skaparen kom på idén att separera sin energi och på så sätt skapa en illusion av att inte längre tillhöra sig själv.

På så sätt kunde hen uppleva sig själv på en helt ny nivå och samtidigt expandera sitt eget medvetande.

Så vår fader/moder skapare gjorde detta genom att enkelt förklarat separera gnistor av sin egen energi.

Dessa gnistor skapade grupper av skaparens energi med ett eget intellektuellt medvetande som har kommit att kallas för MONAD (gruppmedvetande).

Monaderna tyckte däremot att de fortfarande var för nära skaparen och sanningen och bestämde sig för att separera sin energi ytterligare.

Detta gjorde de genom att varje monad skapade 12 individuella själar.

Men även själarna bestämde sig för att grena ut sig på en ”lägre” nivå och med det uppleva en ÄNNU större separation från skaparen.

Och detta gjorde de genom att varje själ skapade 12 själsförlängningar/personligheter.

Och här är DU, en utav de 12 själspersonligheterna, som alla kommer från din SJÄL som kommer från din MONAD.

Så för att förtydliga så ÄR du en av 12 SJÄLSFÖRLÄNGNINGAR av din själ.

MEN även din SJÄL och vidare upp så ÄR du din MONAD.
OCH ännu högre tillbaka så ÄR du SKAPAREN själv.

Och det är genom denna resa som man uppstiger tillbaka HELA vägen till skaparen och sin moder/fader.

Om vi sedan backar tillbaka till själsförlängningarna så finns det alltså 12 från vår själ och dessa är vår närmsta SJÄLSFAMILJ.

Tillsammans arbetar de 12 själsförlängningarna för sin gemensamma uppstigning och detta sker på en väldigt komplex men även supersimpel nivå.

David Joshua Stone förklarar detta i sin bok ”The complete Ascension manual” som att själsförlängningarna är fingrar på en och samma hand.

Och det mest naturliga är ju att alla våra fingrar samarbetar när vi ska uppnå något tillsammans, och precis så samarbetar vi med vår själsfamilj.

Än dock om vi upplevs vara på en individuell upplevelse så är vi även på en gemensam resa, där vi energimässigt hjälper varandra att vakna, läka, utvecklas och uppstiga, genom ett gudomligt gruppsamarbete som vår själ koordinerar mellan oss.

Supercoolt enligt mig. 😊

OCH enligt Joshua David Stone så är det bara EN av själsförlängningarna som får uppgiften att uppstiga och tar med det, de andra med sig.

Han menar även att det inte behöver vara så att alla själsförlängningar befinner sig på jorden heller i denna inkarnation, de kan befinna sig på en annan planet eller till och med icke vara materialiserade alls utan helt befinna sig på ett eteriskt plan.

MEN för att ta oss vidare så fanns det även 11 till själar i din MONAD som alla dessa även har 12 själsförlängningar VAR.

Alltså innehar din monad =din SJÄLSGRUPP 144 själsförlängningar och det min käre vän betyder att du har en STOR och härlig familj. 😊

Enligt Alice. A. Bailey som kanaliserat den uppstigna mästare Djwahal Khul så finns det 60 tusen miljoner MONADER i vårt planetära system.

Det är alltså en hel del själsförlängningar som rör sig inom vår planets inkarnationscykel.

Detta kan upplevas som maffig information men för mig upplevs den i kärnan som sann ÄVEN om jag vet att det finns en betydligt större komplexitet till den.

Min mening har varit att ge er en känsla av HUR och VAR vi kommer ifrån, utifrån de många olika teorierna kring MONADENS och vår själsursprungs resa och”hierarki”.

Och med det har jag försökt att presentera en så simpel sanning som möjligt för att lämna utrymme för er egen kontakt med sanningen.

Vidare så får vi gå in på vart själsfränder, tvillingsjälar, tvillingflammor och tvillingstrålar kommer in i bilden när jag själv har behärskat och integrerat den informationen ordentligt.

MEN för nu, så kan expandera ert medvetande och höja er frekvens ytterligare genom att bara låta denna information sjunka genom hela ert varande.

Låt energierna bara göra sitt, så sker det som ska ske som vanligt under nattetid med guiderna, vårt högre jag och den uppstigna mästaren som valt att arbeta med oss.

Med all kärlek//Angel och guider

3 2 votes
Betyg

Dela

Läs gärna

År 2021. Vi skördar frukterna och stiger in i kärleken.

Käre vackra vänner. Vi har nu tagit stegen in i januari månad, och år 2021. Ett...

Den nya fasen av vår uppstigning

Käre medsjälar, vänner och ljusarbetare. Vi står nu på tröskeln att gå in i en ny fas av vår...

Fullmåne och starka energier i omlopp

Vi närmar oss morgondagens fullmåne och det var längesedan som jag upplevde så starka energier som nu. Och det...

4 COMMENTS

guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Wenche Molthon
Wenche Molthon
april 26, 2020 5:19 e m

Tack så intressant 💜

Annelie
Annelie
december 5, 2020 11:00 f m

Hej
Undrar får man träffa sina djur som dött igen?

Tacksam för svar.

0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x