Läs mer

  JAG SPÅR FRAMTIDEN

  Året ut kommer fortsätta i andan av Covid-19 med en nedtrappning och jämsides med att fler och fler människor vaknar upp.

  Vi kommer ej erfara en andra våg, utan det som kommer dyka upp är rädslor i samband med att ett massantal blir smittade inom ett område.

  Mot februari månad (2021) kommer vi nå slutet på denna virus historia och allt kommer mer eller mindre återgå till det ”normala”.

  Det kommer ej bli några vaccintvång eller andra stora åtgärder utan länder kommer vara ivriga till att få återgå till det ett fungerande samhälle igen.

  Trump kommer vinna valet i USA och kommer driva genom stora förändringar både synliga såsom osynliga som kommer vända uppochner på hela världsmakten/ekonomin och leda till stora uppvaknanden.

  Mellan mars och april (2021) kommer något (större) hända som på många nivåer kommer ta över efter Covid-19.

  Dessa händelser kommer funka som en fortsatt del av uppvaknandet och kommer skaka om människor världen över.

  Ljusarbetare kommer delas mot olika uppdrag där vissa kommer ta ett aktivt val att ställa sig ÖVER rädslorna medan andra kommer förlora sig och istället sprida rädslobaserad information likt nyhetstidningar.

  Nyhetstidningar kommer mer eller mindre förlora greppet under kommande tid och många människor kommer att reagera starkt på fokuset på rädslor och med det göra aktiva val mot kärlek och medvetenhet.

  På många nivåer är det just intensifieringen av allt elände som får människor att vakna upp och just detta kommer det bli mer av.

  Samtidigt som ljuset och kärleken blir starkare världen över.

  De ljusarbetare som väljer att ställa sig över rädslorna och fortsätter att arbeta med sin egen uppstigning kommer mot slutet av nästa år fått stor klarhet över sitt uppdrag i uppstigningsprocessen.

  De som väljer att gå rädslans väg kommer genomgå stora transformationer genom att möta motgångar och intensiva upplevelser, tills de slutligen släpper taget.

  Guiderna visar mig tydligt hur denna y-uppdelning kommer sammansluta till en gemensam väg.

  Och mot slutet kommer vi alla stå enade i kärlek och ljus.

  Precis som det alltid varit menat.

  Med kärlek//Angel och guider.

  5 1 rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Är du en empat? Den högsensitiva med mediala förmågor.

  EMPAT är en beteckning på människor som innehar starka mediala förmågor kopplade till en medfödd subtil högsensitivitet. Känsligheten är...

  Gränsen till vårt gudomliga uttryck

  Energierna fortsätter att vara intensiva och vi kan nu återigen finna att vi står på gränslinjen mellan det som varit vårt gamla...

  Arbetar du på nätterna?

  På något plan arbetar vi alla på nätterna, det är då vi är som mest mottagliga för att ta emot och integrera...
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x