Läsningarna på: Välj ett kort. (Vad behöver du göra för att höja din frekvens?)

Läsningarna på: Välj ett kort. (Vad behöver du göra för att höja din frekvens?)

HÖG 1 ROSA AGAT

Det mest väsentliga för dig som valt denna hög är att se över dina relationer och de människor som du har kontakt med på olika sätt. Detta kan vara partners, vänner, arbetskollegor, klienter, familjemedlemmar och till och med husdjur.

Hur får dessa dig att må och känna. Är det positivt och upplyftande eller dränerande och fyller dig med negativa känslor och tankar? Det handlar om att släppa taget om de ohälsosamma relationerna, klippa energetiska band eller släppa taget helt vilket också kräver att man klipper banden. Även att sätta gränser för de relationerna som du ”tvingas” att ha, till exempel med kollegor och klienter.

Ett förhållningssätt kan vara att man ”tvingar” sig igenom relationer för att de alltid funnits där eller för att det förväntas något av en, eller att man vill vara den som lever helt ifrån villkorslös kärlek och vill klara av att hantera dem för att känna sig lyckad.

Grundorsaken är alltid rädsla, och dessa rädslor måste du nu släppa taget om med tillit på att allt är väl.

Att ta till hänsyn och minnas sker våra relationer mer på ett energetiskt plan än i det fysiska mötet. Hur ofta tänker du negativt och hur intensivt i samband med en eller flera personer är ett bra bevis på att det är en relation/energetiskt band du måste släppa taget om och som håller din frekvens nere.

Att släppa taget innebär inte att man slutar älska en person, tvärtom du får nu möjligheten att älska personen villkorslöst då det ohälsosamma energetiska bandet inte finns kvar.

I vissa fall handlar det även om att släppa taget helt, i dessa tider kan vi inte dra på barlast och tro att vi kommer kunna komma framåt i vår utveckling mot en högre frekvens. För att skifta frekvens själv behöver det finnas utrymme till det, att samtidigt dra runt på relationer som sänker din frekvens är enligt universella lagar helt omöjligt. Det är som att försöka trotsa jordens tyngdlag.

För att höja er frekvens ska ni istället med det nya utrymmet, lägga er fokus och energi på att manifestera det fantastiska ni vill ha i ert liv. Du bestämmer vad du vill ha för frekvens genom de tankarna och känslorna du lägger fokus på.

Och här är dina drömmar och beslut viktiga. Våga drömma stort och grandiost och lägg tid på att känna känslorna som dessa drömmar skapar. Lev i dem dagligen och släpp taget om alla rädslor och tankar som dyker upp i samband och manifestera din nya verklighet och din förhöjda frekvens. Skriv ett brev till er själva och bestäm där vad ni önskar er, be och du ska få!

Mer fokus på hjärtat och mindre i tankarna och på dränerande relationer kommer att hjälpa er Och umgås mer med de människorna som lyfter er och får er att må bra och känna positivtet inför livet och er själva. De som öppnar era hjärtan.

Våga vara oändligt lycklig och fri, är ledorden för er.

HÖG 2 GUL KALCIT

För er som valt denna grupp så får jag till mig om att ni ofta har negativa tankar och oro kring ekonomi, karriär och arbete. Det bottnar i att ni någonstans inte tror på en förändrad situation och att många av er vant er vid dessa negativa tankemönster och känslor kring att känna otrygghet och/eller oro kring er arbetssituation och ekonomi.

För er handlar det om att släppa taget om dessa tankemönster och känslor och skifta dem mot tankar och känslor som bjuder in överflöd och lycka i ert liv. Som många av er vet så skapar vi vår verklighet genom det som vi tänker och känner, detta är vårt byggmaterial.

Så vad tänker och känner du egentligen? Vilket byggmaterial använder du för att skapa lycka, trygghet och framgång i din ekonomi, karriär och arbetssituation? Är det ett byggmaterial du vill ska skapa din verklighet?

Det är dags för dig att ändra på negativa tankar och känslor och byta ut dem mot ett mer medvetet fantastiskt byggmaterial som kan ge dig den verkligheten som du är värd, för visst är du värd trygghet, lycka och glädje i överflöd.

Skriv ner de vanligaste negativa tankarna som dyker upp kring detta tema och skriv sedan ner motsatta positiva fraser. Exempel: Jag har aldrig råd att köpa något jag vill ha—- Jag har alltid råd att köpa vackra saker.

Till en början kan detta kännas fånigt eftersom det för er är osant, men fortsätt med detta manifestationsmantra, gå ut och skrik den högt, och upprepa den så fort tankar som —Jag har aldrig råd att köpa något jag vill. Ge den all din fokus så ska du se att i takt med att den känns sann kommer du se att din verklighet förändrats och att din frekvens höjts rejält.

Att bemästra era tankar och känslor är er uppgift nu för frekvenshöjning och välmående.

Avslappning är även något som kommer hjälpa er med att höja er frekvens och detta helst och främst i vatten. Vatten främjar rörelse i kroppen och ger en känsla av lugn, i detta lugn och stilla avslappnande kommer ni kunna känna trygghet och släppa taget på de spänningar och blockeringar som ni har. Så avslappnande bad med ljus, badbomber och stilla musik är optimalt för er just nu.

Och fantastiska ting väntar er när ni släppt taget om ”denna börda” som nu och länge lett er i ett gammalt och förlegat spår.

Det är dags för er att få känna trygghet och lycka.

HÖG 3 -HEMATIT

För er som valt denna grupp får jag till mig att ni brottas med negativa känslor och tankar gentemot er själva. Dessa tar otroligt mycket energi och ofta hanterar ni dessa tankar och känslor genom att fokusera på fel saker.

Detta genom att hamna i konflikter med andra människor, eller lägga energi på drama med andra människor och/eller på emotionella sår som ni har inom er, genom att falla in i offertankar och offerroller.

Detta beteendemönster kan vara mer uttalat eller ske på en mer subtil nivå, känner du att detta inte ger dig resonans ber jag dig medvetet observera dina tankar och känslor under ett par dagar, även genom att meditera som är det optimala sättet att bli medveten på vad som egentligen sker inom oss.

För att ni ska höja er frekvens handlar det om att läka från djupet och lära er att älska er själva villkorslöst med all tolerans, acceptans, förlåtelse, medkänsla och villkorslös kärlek.

Jag får till mig att ni främst bör bli medvetna om vad ni egentligen tycker och känner om er själva.

Vad tycker du och känner om dig själv? Älskar du dig själv villkorslöst?

Och sekundärt att be om hjälp och våga tala om de känslorna som ni har inom er om er själva och våga acceptera dem med ett öppet och kärleksfullt hjärta. Och var även beredda på att hjälpen kan komma på oväntade sätt, det handlar här om att öppna upp för förändring och för hjälp och med detta kommer universum och dina guider se till att du får den hjälpen du behöver och vill ha.

Slutligen får jag även till mig att det handlar om att fokusera på de positiva sakerna i livet med en känsla av tacksamhet. Och genom detta öppna upp för positiva händelser ska hitta in i ditt liv, för som det ser ut nu hindras ofta ett positivt flöde då det överröstas av dina negativa känslor och tankar om dig själv.

Välj vart du lägger din energi och ditt fokus och arbeta mer med din självkärlek och självvärde och du ska se att din frekvens kommer få sig en rejäl skjuts uppåt.

Släpp taget om behovet att få din bekräftelse från andra människor och hitta den i dig själv.

Det är dags för dig att få känna att du är den vackra och unika människa som du är.

För visst är du både vacker och unik.

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x