Lite information, uppdatering och annat

Jag börjar med att välkomna alla nya till min sida.

Här kommer ni finna att det delas lite allt möjligt men alltid med klar fokus på personlig utveckling, healing, villkorslös kärlek och andlighet.

Mitt grundfokus ligger på uppstigningsprocessen, vilken enkelt förklarat är att mänskligheten nu genomgår ett kollektivt
uppvaknande där medvetenheten höjs.

Med det så börjar många människor söka nya vägar till lycka, ett sökande som leder till ett inre arbete med att läka och transformera sig själv.

Att verkligen arbeta med sig själv är ingen enkel resa, och en av mina livsuppgifter är att vägleda och inspirera mina medmänniskor genom deras processer.

En uppgift som jag djupt passionerat brinner för.

VIDARE så vet jag att en del väntar på att jag ska ta emot privata bokningar igen MEN jag kommer hålla stängt för det även i höst/vinter.

Sedan 3 månader tillbaka har jag gått djupare in i min egen meditation med regelbundna självretreats i tystnad, isolation och seriös meditation med ofta 7–10-timmars dagar i sittande meditation.

Meditationen är för mig ett av de kraftfullaste verktyg jag har för djup transformation och jag lär numera även ut de buddhistiska teknikerna Anapana/Vipassana på egna meditations retreat.

Nästa retreat är planerad att ta av nästa vår/sommar och kommer bli ett 10-dagars tyst retreat för den som verkligen vill lära sig meditera och transformera sitt liv. Inga förkunskaper krävs.

Vidare känner jag mig verkligen välsignad och tacksam för möjligheten att kunna arbeta som jag gör via min sida, jämsides med att kunna meditera som jag gör.

OCH jag kommer fortsätta checka in mellan ”pauserna” eller kort under pågående retreat, ibland är det ju något som bara måste igenom även om guiderna främst vill att min meditation ska vara i fokus nu. 🙂

Jag kommer även fortsätta med grupp-distans- healing-sessionerna året ut och de läggs upp som vanligt i den ordning som jag får till mig dem från guiderna (på facebook– @kanaliserad medvetenhet)

OCH jättekul att ”välj ett kort” läsningarna blivit så omtyckta (på Facebook)

De som varit på kurs hos mig vet att jag verkligen ÄLSKAR att ta fram mina, nu 30 tarot/orakellekar. 😉

Så kommer bli mer av det framöver, men kom ihåg att ta det som resonerar och lämna resten i kärlek och ljus.

Läsningarna är generella och kan inte passa alla varje gång.

Vidare så är det för mig viktigt att följa ett naturligt flöde i allt jag gör därför kan det emellanåt dyka upp mycket nytt och emellanåt är jag helt inne i min egen meditation.

Min vilja till att kanalisera information, kärlek och ljus ÄR och förblir väldigt stark MEN jag har en del arbete kvar med mig själv innan jag fullt ut är redo att gå in mer i en servande roll, till dess får vi se vad som kommer ut.

MEN jag kan säga att det finns en HEL del spännande på vänt och det ligger även i min livsuppgift att kanalisera ner information som ej förr delats till mänskligheten.

Gällande kurser så finns det ännu platser kvar i oktober till endagskursen, ”Öppna dina mediala sinnen”, på Shine café och holistic center, i Stockholm.

Resan till Egypten och Israel är lagd på is på grund av Corona och nytt datum kommer antagligen inte sättas förrän i början på nästa år.

Min egen transformerande resa till den Peruanska shamandjungeln är nu uppskjuten till januari.

I övrigt är det mycket som händer med min egen uppstigning och jag har fått en ännu klarare kontakt och integrering med mitt högre jag samt mitt team av guider.

Många av de framtida uppgifter jag är menad att utföra börjar att bli tydligare OCH jag kan se hur allt jag nu gör är en förberedelse för det som komma skall OCH det kommer verkligen ta farten när det väl gör det.

MEN precis som för er, så är det medvetet, kontinuerligt och ofta ENVIST arbete med mig själv som gäller, för att verkligen bryta igenom de lager av ego och emotionellt oläkta sår som fortfarande tidvis håller mig nere i frekvens.

Allt kommer inom sin tid i kärlek, ljus och tillit, för ALLA som verkligen arbetar med sig själva.

OCH det är så fint att följas åt såhär och er många som jag nu fått börja träffa fysiskt på mina kurser och retreats. 

Stor kram på er//Angel

5 1 rösta
Betyg

Dela

Läs gärna

Går in i en period av tystnad och meditation -Tillbaka den 6/11

Går in i en period av tystnad och meditation då jag åker till Schweiz för att delta på en meditationskurs. Jag svarar på mejl och...

Meddelande -San eller Angel? Och samarbetet med Sananda!

Då det framkommit en del förvirring kring mitt namn så tänkte jag göra ett kort och förtydligande inlägg. Mitt födelsenamn är Angel och mitt...

2 COMMENTS

guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Agneta Håkansson
Agneta Håkansson
augusti 14, 2020 8:01 e m

Vad roligt med din nya hemsida. Ska bli intressant att kolla igenom🌞

0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x