VAR MED OCH VÄCK DIN KRAFT—12 DAGARS DISTANSHEALING DIREKT FRÅN EGYPTEN.

VAR MED OCH VÄCK DIN KRAFT—12 DAGARS DISTANSHEALING DIREKT FRÅN EGYPTEN.

Efter ett starkt kall från guiderna så kommer jag tillsammans med ett par andra ljusarbetare ta mig igenom Egyptens olika kraftplatser med syfte att läka , väcka, balansera och ta tillbaka våra feminina och maskulina krafter.

Ett starkt frekvensskifte kommer ta sin start och jag kommer under den 11/11–22/11 sända er dessa kraftfulla frekvenser varje kväll mellan 21-21:30.

Jag har själv en hel del karma som ska balanseras från dessa kraftplatser och en otrolig kraft att hämta hem och jag har en stark intuitiv känsla över att ni verkligen får hålla i er för det kommer bli kraftfulla energier i omlopp.

Känner ni resonans med dessa fantastiska energier och vill vara med på resan så betala 650 kr och mejla mig på: kanaliseradmedvetenhet@gmail.com

Jag kommer återkoppla dagligen via mejl, så länge jag har tillgång till internet. Kommer färdas över Nilen ett par dagar så kan ha en osäker uppkoppling då MEN jag är med er hela resan. 🙂

De sista dagarna sänder jag hemma tillbaka i Sverige och vi tar oss energimässigt ner i jorden igen för att förankra, integrera och läka på djup nivå <3

Swish:1233757069
Bankgiro: 5374-0692

Ska bli så häftigt att dela detta med er.
All kärlek// Angel

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x