test
söndag, juni 23, 2024

Sananda – Aktuella symptom i uppstigningen

Hej

Det är jag Sananda som talar.

Jag är glad över tillfället att få dela detta med er. Jag ser hur många av er kämpar och har det svårt just nu. Som jag och Juliano nämnde för ett tag sedan har det kommit nya frekvenser av ljus över jorden som tvingar fram djupa obearbetade känslor och situationer i era liv.

Det är med tårar i ögonen jag ser ert lidande och vill skänka er hopp och tro på er själva. Jag har sagt det förut och säger det igen, allt är väl. Allt är helt enligt plan, ni är precis där ni ska vara. Det enda ni behöver tänka på är att släppa taget och följa med i uppstigningen. Smärtan och lidandet kommer när ni håller fast och identifierar er med det som händer.

Ge upp, släpp taget och se hur mycket lättare det kommer bli att andas. Vänd er till era guider, änglar och vägledare, be om hjälp och ta emot den i ditt liv genom din tro på att du blir hjälpt. Tron är din starkaste kraft, med tro kan du åstadkomma saker som anses omöjliga på jorden. Tro och Mod, minns de orden och gör dem till era allierade. Jag lovar er med all min kraft att ni är skyddade och vägledda även i de stunder ni tror att ni är förlorade.

Jag vill även vända mig till de ljusarbetarna som kommit en bit på vägen och inte drabbas lika hårt av de frekvenser av ljus som nu ankras i jorden. För er kan det uppstå andra symtom som extrem trötthet och aptitförändringar. På er är det mer den fysiska kroppen som påverkas då det sker enorma förändringar i hela er DNA-struktur. Det är viktigt att ni lyssnar på er kropp, den vet precis vad ni behöver och kommer säga det till er. Ni är alla unika ljusvarelser med olika uppgifter, förmågor och utvecklingsfaser. Följ era hjärtan och lyssna på era intuitioner. Ni har er egna unika väg att följa och att det är viktigt att ni just gör det. Lyssna och ta till er det som ger resonans och följ det.

Med kärlek, ljus och öppna armar är jag med er varje steg.

Ty jag älskar er// Sananda

Tips!