tisdag, maj 24, 2022

Är du ett stjärnfrö från Orion?

Det första guiderna visar mig när jag öppnar upp för denna information är ett oändligt landskap utan ett slut och jag får till mig att Orion har en enorm multikomplex historia och dimensioner till sig.

Det är en uråldrig civilisation på det sättet att det har utstått det mesta med en total blandning av varelser från de med mörkare agendor till de med ljusare.

Krig och förändringar kantar historien och den vanligaste Orion-bon har inte ens koll på sin egen historia, eller vad som finns här och där inom Orion.

Och guiderna visar mig att det finns uppdelningar inom Orion, man kan se det som energifält där olika syften, uppdrag och projekt pågår.

Dessa befinner sig främst på olika stjärnor/planeter inom Orion men även det finns även vissa “samhällsuppdelningar” inom strukturerna.

Nu för tiden är det mestadels balanserat och utan inre konflikter men det finns fortfarande områden som är baser för kosmiskt såsom planetärt drama mellan mörker och ljus, än dock under relativa kontrollerade former.

Det finns även en väldigt vis, kärleksfull och högfrekvent energi och varelser här som bland annat hjälper till med jordens uppstigning.

Om ni känner till Esther Hicks, så kanaliserar hon Abraham medvetandet från Orion och det är därifrån vi fått gåvan av informationen i boken ”Be så ska du få”.

När det kommer till kännetecken för stjärnfrön från Orion så får jag till mig följande.

• Innehar ofta en uråldrig vishet som kommer ifrån en väldigt komplex historia med mycket kosmiska såsom planetära upplevelser.

• Är nyfikna, ivriga till att lära sig och innehar ofta mycket kunskaper och förmågor.

* Är helt öppna för utomjordiska varelser och ljusvarelser av alla de slag och utseenden.

• Är ofta tryggare i sin maskulina energi och kan ha problem med att balansera upp den feminina energin.

• Har dragning och lätthet för matematik, logik, astrologi, fysik och allt som har med sinnets intellekt att göra.

• Kan ha ett otroligt moget och vist hjärtchakra eller den totala motsatsen med stora blockeringar i hjärtchakrat.

• Kan alltså fastna i sinnet och glömma hjärtat och ha svårigheter att känna/förstå enhet.

• Många tog med sitt kosmiska drama av mörker-ljus in i Atlantis tid. Jag brukar känna att de som är helt inbitna på offer-förövare dramat/konspirationsteorier ofta har emotionella sår från sin tid från Orion som sedan byggts på under deras jordliga inkarnationer.

• Kan känna känslor av hopplöshet och att jorden aldrig kommer att uppstiga, detta kommer ifrån de konflikter man fått utstå och många Orion-bor hittade även sätt att helt enkelt fly Orion på.

• De kan också var av det motsatta, otroligt mogna och utvecklade utifrån sina erfarenheter och ställer sig utanför drama och ego med en klar kontakt med ljuset, källan och sin högre vishet.

Med all kärlek// Angel

Dela

Tips!