onsdag, maj 29, 2024

Är du ett stjärnfrö från Lyra eller Vega?

Lyra stjärnfrön har sitt hem i Lyran konstellationen med dess olika stjärnor.

Lyran anses att vara den äldsta civilisationen i vår galax och har själva frön från Annunaki rasen.

Och Lyran anses hålla ursprunget för hela vår galaktiskt mänskliga ras.

De varit med och skapat/koloniserat/inkarnerat mångtalet av våra resterande galaktiska civilisationerna, (direkt eller indirekt med mellanled) såsom Jorden, Plejaderna, Sirius, Arcturus, Vega, Orion och Andromeda.

Detta gör att stjärnfrön från Lyran kan ha svårt att utforska sitt ursprung.

Raserna på Lyra skiljer sig i utseende, från att se ut som oss (humanoida), till att ha kattliknande attribut (Felines) samt fågelliknande attribut (Avians).

Många fler raser kommer från Lyra.

Ett Lyra stjärnfrö har generellt lättare att inkarnera på jorden än andra stjärnfrön.

Detta kommer ifrån att de är urgamla själar som inkarnerat tusentals gånger i så många olika civilisationer, dimensioner och frekvenser.

De har bemästrat den maskulina energin och har med sitt långa ”livsspan” en oräddhet och en passion för att leva och njuta av livet.

De är aktiva, energetiska, äventyrliga, spontana, har många bollar i luften och räds ej seriöst och hårt arbete för att nå sina mål.

De har njuter vanligtvis av allt det som jorden har att erbjuda dem såsom mat och sex.

De har en fascination för social interaktion och samspel mellan olika människor.

De innehar mycket kunskap och är väldigt visa och intelligenta.

De har varit med om ett galaktiskt krig där deras ursprungliga planet helt förstördes av reptilrasen, vilket kan ha skapat en känsla av att ”de inte kan åka hem”.

Det har också gett dem mycket av deras uråldriga mod, styrka och galaktiska vishet.

Och det är inte mycket en Lyran räds på “riktigt”.

De får ofta en auktoritär roll och ses som naturliga ledare.

När de ej känner sig hemma så har de inga problem med att dra sig tillbaka in i sin egen värld.

Och de är otroligt självständiga och fria och anses ha svårt att vara monogama då de älskar att flörta och utforska sin sexualitet.

De har ofta starka spirituella och meta-fysiska intressen och även den mest o-spirituella Lyran vet att det finns liv på andra planeter.

De har ofta en dragning till katter, såsom Egypten.

____________________________________________

VEGA STJÄRNFRÖN

Veganer är stjärnfrön från den starkast lysande stjärnan, Vega, i Lyra konstellationen. De har sitt ursprung från Lyra som kan ses som veganernas förfäder.

Har du ditt ursprung från Vega tillhör du sannolikt en av de äldsta själarna i galaxen och kan ha inkarnationer i Sirius, Orion, Andromeda och Arcturus, då Veganer var med och koloniserade dessa civilisationer (Speciellt Sirius).

Detta kan göra det svårt för Veganer att helt spåra sitt ursprung.

Veganer har en mänsklig (humanoid) form men har en betydligt längre och slankare kropp som är mer eterisk och av hudtonen blå.

Kroppen är helt bar och är täckt med lysande energicentren likt chakran, på kronchakrat, tredje ögat, halschakrat och hjärtchakrat.

De har alltså inga lägre chakran, vilket ej behövs då de helt verkar från en högre medvetenhet.

Även kläderna är åt det eteriska transparenta hållet och är anpassade helt till den individuella energisignaturen och det egna intresset, än dock har veganer en elegans till sig som gör att de klär sig stilrent och “enkelt”.

Ansiktet är ovalt med välmarkerade kindben med en liten mun och näsa. De har stora ovala ögon och ett generellt mjukt och feminint uttryck.

Veganer har en välutvecklad balanserad energi med hjärtchakrat i centrum och har bemästrat den maskulina och feminina energin på en högre universell nivå.

Kommunikationen sker helt telepatiskt och genom energispråk och munnen verkar ha en mer estetisk bakgrund.

Vidare så kommunicerar de främst via aktiv intelligens vilket är ett sätt att helt kommunicera genom att vara ett med energier.

Veganer är högkreativa, högintelligenta med en hög emotionell intelligens och lever i en välutvecklad spirituell civilisation med ett stort intresse för högre visdom, energimästerskap och utveckling inom skaparens alla aspekter.

Denna passion för kunskap och utveckling är det som har drivit dem till att bli så högutvecklade och de är i konstant samarbete med andra dimensioner, planeter och civilisationer.

När de inkarnerar på jorden så har de oftast en hud som går åt det mörkare eller kopparfärgade hållet med mörkt eller svart hår.

De kan ha stora mandelformade ögon, markerade kindben och ett generellt mjukt och feminint uttryck.

Veganer på jorden kännetecknas vidare genom att de är multitalangfulla inom alla fält, har lätt för att lära sig och har tillgång till information, färdigheter och kunskaper utan att ens ”försöka”.

De kan skapa avund såsom fascination då de kan glida in i en ny typ av situation och på kort tid övermästra sina lärare.

Detta kan skapa både ego såsom frustration för ett Vegan stjärnfrö och är en av deras utmaningar i deras jordinkarnationer.

De bearbetar information konstant på ett högre plan och blir lätt uttråkade på jorden då energi inte går att bemästra i samma mån som de är vana vid.

De kan känna sig begränsade och finner oftast ej nöje i de vanliga jordliga aktiviteterna.

Deras lägre chakran är generellt mer ur balans än de övre, och de behöver lära sig att balansera deras ursprung och naturliga kontakt med högre dimensioner, med livet på jorden.

De har svårt att finna liksinnande men är väldigt självständiga och bekväma med sig själva, vilket gör att de inte har något emot att vara ensamma.

De är nyfikna, visa, lekfulla, vänliga, spirituella och kärleksfulla till naturen och har ofta en trygg och balanserad grundenergi som gör att de är attraktiva för andra människor.

Både deras högra och vänstra hjärnhalva är aktiverade och de är kreativa såsom logiska och är bland de bästa oavsett vad de väljer att göra.

De kan dock ha svårt att fokusera inom ett fält då de har så många intressen och kunskaper och detta kan leda till en splittrad känsla när det kommer till livsuppdrag och syfte.

Så känner du dig hemma i någon av dessa ursprung?
Med kärlek//Angel och guider

Tips!