onsdag, maj 29, 2024

Är du en inkarnerad ängel?

Änglar är själar som valt att serva skapelsen, gud, källan eller vad du vill kalla det.

Och änglars själsutveckling utgår främst ifrån att serva andra själar, vilket bidrar till deras egna själsexpansion och sedan vidare till att kunna serva från ännu högre frekvenser.

Änglar finns i olika dimensioner, typer och team och arbetar med olika uppdrag och energier, från att serva planeter och individuell själar till galaxer och universum.

Detta betyder att ens ursprung, hemtillhörighet, grundvibration och uppdrag skiljer sig från ängel till ängel (och är under ständig utveckling, precis som för alla själar).

Gällande änglar som inkarnerat här på jorden så kan de kännas igen genom följande kännetecken:


Kan fysiskt se ut hur som helst men behåller generellt ett ungdomligt/oskuldsfullt utseende och ser oftast betydligt yngre ut än vad de är.


Lekfulla och positiva människorna med mycket bubblande kärlek och en uppfriskande lättsamhet som tydligt känns igen i deras energi.


Ett naturligt öppet hjärta, ibland lite naiva och kan slänga sig ut i kärlek till allt och alla, utan en tanke på en annan människas intentioner.


Älskar lätt och blir sårade ofta, men har nära till förlåtelse och kan enkelt förlåta den som genuint visar ånger OAVSETT hur illa de gjort dem.


Naturligt väldigt öppna, mediala och kreativa med en hög grundvibration.


Andra människor känner en trygghet i kontakten och tenderar att berätta sådant som de vanligtvis inte gör till vem som helst.


Tror på änglar, att villkorslös kärlek övervinner allt och kan se hopp i de mest hopplösa situationer.


Kan vara riktiga dagdrömmare och ha svårt för att jorda sig eller aktivt/praktiskt genomföra projekt.


De är högsensitiva empater som kan ha svårt att fungera i det fysiska livet med med de krav som ställs av samhället.


Har ofta änglar, ärkeänglar och uppstigna mästare som guider då de ger mer resonans med deras egen grundvibration och uppdrag.


Inkarnerar på jorden för att fullfölja ett unikt uppdrag som utgår från det högsta bästa för hela planeten och alla dess varelser.

Och kan uppleva meningslöshet och depression om de inte förstår sitt syfte.


Inkarnerar ofta inom tuffa omständigheter och bär lidande såsom kollektiv karma och DNA/generationskarma för att hjälpa till att transformera och balansera ut det.


Kan tampas med missbruk, destruktiva beteenden, mentala- och emotionella problem och destruktiva förhållanden på grund av deras starka känslighet.


Kan ha lätt för att hamna i narcissist-empat dynamiken.

Detta brukar ge med sig när man fått en större förståelse för sin känslighet samt läkt de emotionella sår som får en att dras till sådana relationer.

Och det är när en ängel lärt sig att balansera jordelivet med sitt ursprung som de verkligen börjar göra nytta i världen genom deras unika och högfrekventa gåvor och förmågor.

Med all kärlek//Angel

Tips!