Är du ett stjärnfrö från Plejaderna?

Stjärnfrön från Plejaderna tillhör en civilisation som i vår universella galax är relativt ny, dock betydligt äldre än jorden men yngre än Lyra, Vega, Sirius, Arkturerna, Andromeda och Orion.

Civilisation som befinner sig på flertal olika planeter/stjärnor (stjärnhop) i Oxens stjärnbild, är en balanserad, harmonisk och välfungerande civilisation som både har kontakten med det intellektuella såsom det kreativa.

Civilisationen största strävan är utveckling utifrån balans vilket har skapat en befolkning som lever utifrån en total maskulin och feminin balans.

För oss här på jorden upplevs dock den plejadiska energin mer feminin än maskulin och detta har sin grund i att vi här inte har så stor erfarenhet av den balanserade maskulina energin, OCH speciellt inte i total harmoni med sin feminina motsats.

Men energin är alltså den maskulina och feminina energin i en otroligt harmonisk balans.

På plejaderna är vishet, kärlek, kreativitet, intelligens och samspel med stjärnsystemets alla levande ting i total fokus.

Allting lever och verkar utifrån en välplanerad struktur som inte på något sätt ifrågasätts, allt har sin gudomliga plats och alla lever i harmoni utifrån den rollen och själsönskan som man har.

Det kan nästintill liknas vid en utopi och mina plejadiska guider ler och säger till mig att såsom jorden har haft sitt syfte med att uppleva separation så har den Plejadiska civilisationen som syfte att verka utifrån balanserad kärlek, vishet och harmoni.

När det kommer till stjärnfrön från Plejderna så kännetecknas dessa i de vanliga skrifterna av att man har ett nordiskt utseende, och detta då det finns en grupp humanoida plejader som speciellt arbetat med jorden som har detta utseende.

Jag får dock till mig att än dock om utseendet generellt är humanoid så kan de på plejaderna har varierande utseende såsom stjärnfrön här på jorden.

Det som kan ses som mer särdrag för ett stjärnfrö från Plejaderna eller någon som kanske levt där under en viss tid av sin galaktiska historia är följande.

• En otroligt ljus, lätt och fin grundenergi som ofta kan misstas för att man är en änglasjäl eller tvärtom.

• En sårbarhet som kommer från ett otroligt stort och öppet hjärta som kan leda till svårigheter att anpassa sig till den hårda fysiska jordmiljön.

• Naturliga empater med stark intuition och nära kontakt med djur och natur.

• Naturligt mediala med en kontakt med högre dimensioner.

• Naturliga healers men en behaglig trygg och balanserad energi.

• Kan känna att de har ett större syfte på jorden, vilket tillhör deras uppdrag och anledningen till att de från början valt att inkarnera här.

• Bland de mest genuina, äkta och jordnära människor som man kan finna.

• En vishet som inte känns gammal utan mer som en lätt, fräsch och naturlig vishet.

• Älskar och är öppna för alla människor och har svårt att förstå fördomar och orättvisor.

• Otroligt simpla, enkla och okomplicerade.

• En känsla av elegans som att de rör sig med ett graciöst och nobelt flyt.

• Inga behov av att stå i centrum utan är lagspelare och trivs hellre själva än med människor som inte är på deras hjärtöppna och kärleksfulla, lättsamma nivå.

• Tycker inte om konflikter, drama och har väldigt svårt att kommunicera med stora egon, än dock observerar de med en stilla fascination. Kan vara konflikträdda.

• Har sitt inre barn integrerat och nära tillhands och är roliga, lekfulla med ofta starka kreativa förmågor.

• De som inte har läkt och förstått sin sårbara natur har det svårare i livet, medan de som ”funnit” sig själva verkligen blommar ut till sin fulla vackra skönhet.

Slutligen säger mina guider att det finns 560,000 inkarnerade stjärnfrön från plejaderna på jorden just nu.

Så är du kanske en av dem?

Med all kärlek//Angel

4.9 7 votes
Betyg

Dela

Tips!

Är du en drakryttare?

Drakar finner vi i många olika dimensioner, planeter och galaxer. De är precis som oss en del av skaparen,...

Är du ett stjärnfrö från Sirius A?

Vi finner Sirius (Alfa Canis Majoris/ hundstjärnan) i stjärnbilden Stora hunden. Inom Sirius stjärnsystem finns det fler "befolkade" planeter,...

Är du en sjöjungfru/man från Sirius B?

Det finns många olika raser av sjöjungfrur/män. Och de har sina ursprung på flertal av våra galaxer, stjärnsystem och...

6 COMMENTS

guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Yoda
Yoda
juli 21, 2020 8:03 f m

Stort tack, som vanligt.. .

Titti Elisabeth Dahlberg
Titti Elisabeth Dahlberg
oktober 10, 2020 8:33 e m

Känner att jag är en plejad.
Kram och ljus och kärlek
Titti

SARAH KEILLER
SARAH KEILLER
oktober 29, 2020 7:48 e m

Känner igen mig i allt. ☺️🙏 Djur och natur bla är något som står mig väldigt nära.. ❤️

Vickan
Vickan
mars 2, 2021 4:32 e m

Yes!

0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x