Läs mer

  Är du ett stjärnfrö från Arcturus?

  En 37,6 ljusår från vår planet finns det en stjärnkonstellation som kallas för Björnvaktaren (Bootes på Latin).

  Där så finns det en stjärna, Arcturus och här finner du en av de mest uråldriga galaktiska civilisationerna i vår ”närhet”, Arcturerna.

  Guiderna tar mig tillbaka i rapid fart genom historien i vad som ändå känns som en evighets evighet, och jag får en djupare förståelse för hur länge Arcturus existerat i jämförelse med vår jordliga planet som helt plötsligt känns som en liten nyfödd baby.

  Arcturerna var de första (i våra universella ”kretsar”) som verkligen genomförde en uppstigning från att helt leva i ett planetärt tre- fyrdimensionellt medvetande till att nu verka upp till den 9: onde dimensionens medvetande.

  Och de har en välintegrerad roll med många viktiga uppgifter i det universella såsom en direkt koppling till jordens uppstigning och alla själar som inkarnerar/lämnar jordens karmiska cykel.

  Det intressanta med Arcturerna är deras utseende.

  De är åt det kortare hållet, ca 145–160 cm med en svagt blågrön ”hudton”.

  De har tre fingrar och ingen riktig mun eller näsa såsom vi känner till dem.

  Ögonen är ovala, med svarta pupiller och det finns en mjuk vänlighet i hela deras utseende.

  Än dock berättar de för mig att deras utseende ofta är till en nackdel då många blir skrämda av att se den mer eller mindre ”typiska” Alien looken.

  MEN de ser verkligen barnalikt snälla ut om man verkligen “vågar” att se efter.

  För att ta oss vidare så är dessa fantastiska Arcturer, de spirituella alkemisterna som har full koll på aktiv intelligens, helig geometri, och allt nytt /”high tech” inom energier och energiarbeten.

  OCH en hel del av dem arbetar från något av deras skepp, med det nyaste av det nya, då de är under ständig utveckling och alltid i full projekt med något nytt.

  Vi har en hel del arcturiska skepp över oss här på jorden, där vi, bland annat, färdas interdimensionellt på nätterna och får hjälp med healing och uppgraderingar av våra energikroppar.

  Ett tips är att ta en mer medveten kontakt och besöka deras fantastiska healingkammare på ett utav deras skepp.

  De är verkligen otroliga healers.

  För att ta oss vidare, så är deras energi väldigt mental MEN det är en otroligt BALANSERAD energi med en djup förankring i det villkorslöst kärleksfulla.

  Med det sagt så har jag tillsammans med mina Arcturiska guider satt ihop en liten lista på kännetecken för ett stjärnfrö som kommer ifrån, eller kanske inkarnerat ett tag på Arcturus.

  SÅ HÄR KOMMER DEN
  ………………………

  Stjärnfrön från Arcturus

  1. Är de tysta filosoferna som verkligen kan observera och reflektera väldigt djupt.

  2. De är ofta väldigt intelligenta och behöver mental stimulans och utmaning för att känna sig välmående.

  3. De är problemlösare och kan se från så många olika perspektiv, både från det minsta till det största och kommer ofta med lösningar som ingen haft en tanke på.

  4. De är mer introverta är extroverta och tycker om att vara i sin egen sfär och ”ensamhet OCH har ofta en stark integritet.

  5. De är även sociala men på deras villkor, och är det i ett umgänge som de trivs i så känner de sig ofta väldigt välmående och njuter av sällskapet.

  6. De har en väldigt speciell och unik humor såsom de faktiska är ganska roliga, bakom den djupt tänkande, mer stilla/seriösa fasaden,

  7. De är VÄLDIGT starka healers och har ofta ”annorlunda” healingförmågor och sätt att arbeta på. Detta kommer ifrån den otroliga multikomplexa energikunskap de besitter sedan urminnes tider.

  8. De är ofta intresserade av stjärnhimmelen/rymden, och det kan vara så simpelt att de tycker om att stirra rakt upp mot stjärnornas blinkade ljus.

  9. De innehar en emotionell mognad och vishet som utmärker sig från den vanliga människan. Det är som att det finns ett inneboende lugn ifrån den egna uppstigningen på hemplaneten. Detta tror jag är det mest Arcturus-präglade starka draget.

  10. De som verkligen är gamla arcturiska själar är udda typer som sticker ut från mängden och jag får till mig att de liksom inte går att missa.

  11. Slutligen får jag till mig att det finns en ca 600,000 Arcturiska stjärnfrön på vår jord just nu.

  Så är du kanske en utav dem? 🙂

  Med kärlek//Angel med Arcturiska guider.

  5 2 votes
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Levde du på Atlantis gyllene era?

  Atlantis gyllene era. När allting var så fantastiskt, underbart, vackert och välfungerande. Det gröna har aldrig...

  Är du en jordbo? Från vår planet jorden?

  Jordbo är en själ som påbörjat sin själsresa här på planet jorden. Men det kan också vara en...

  Är du ett stjärnfrö från Venus?

  Venusianer tillhör en uråldrig galaktisk civilisation som är ättlingar till Lyra, vår galax äldsta civilisation. De lever på vår...

  1 COMMENT

  guest
  1 Comment
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Marjo Hänninen
  Marjo Hänninen
  augusti 22, 2020 12:34 e m

  Känner så igen mig.. Tack! 💖

  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  1
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x