onsdag, maj 29, 2024

VILL DU MANIFESTERA IN KÄRLEKEN I DITT LIV?

Kärlek, kärlek den eviga kärleksfrågan. Så hur kan man manifestera in kärleken i livet?

Jo, tänk dig en fabrik med delstationer som tillslut skapar en färdig produkt, så kan man se på hur en manifestation skapas.

Ditt chakrasystem är fabriken och varje chakra en delstation och det är genom att ta sig hela vägen från kronchakrat till rotchakrat som din kärleksmanifestation blir verklighet. Detta gäller således allt du vill manifestera. Men låt oss ta oss igenom.

Kronchakrat- Här skapas idén, tanken om det som du vill ha.

”Jag vill ha en vacker, snäll och omtänksam partner” kanske du tänker och det är bra positiva tankar som gör att vi kan ta oss vidare till nästa steg. Men tänker du, jag träffar aldrig någon vettig människa, det finns ej någon för mig, jag är så ensam. Ja då kan vi konstatera att du har en blockering och har fastnat redan på första stationen. Det du tänker manifesterar du så välj dina tankar med omsorg.

Tredje ögat -Här början tanken ta form i visualiseringar -ett otroligt verktyg för att manifestera.

Här kan du se dig själv och denna fantastiska kärlek, skratta och ha kul tillsammans. Kanske sitter ni och dricker te framför en varm brasa. Detta leder till att manifestationen formas. Har du däremot svårt att se dig med en fantastisk kärlek så har du en blockering här och den stoppar din manifestation till att bli verklighet. Här kan du arbeta med att just visualisera/fantisera, och kom ihåg, DET FINNS INGA GRÄNSER. 🙂

Halschakrat- Våra talade ord är så starka och manifesterar vår verklighet.

Så hur talar du egentligen? ”Jag är öppen och redo för att släppa in en helt fantastisk kärlek i mitt liv” eller ”Jag får aldrig uppleva kärlek!”. Det du säger blir verklighet. Uttalar du negativa konstaterande ja då har du en blockering i halschakrat som stoppar flödet och manifestationen till att bli verklighet. Det du säger manifesteras så välj även dina ord med omsorg.

Hjärtchakrat -Här känner du din manifestation.

Våra känslor är så kraftfulla så vad känner du? Kan du känna hur fantastiskt det kommer bli med en partner som ger dig ömhet, kärlek och det som du nu önskar hos hen? Eller känner du sorg, ensamhet och saknad för att du aldrig får uppleva kärlek? Det du känner avgör vad du får uppleva.

Här gäller det att känna som om det du vill manifestera redan är här. Då har du den frekvensen som krävs för att attrahera det som du vill ha, den fantastiska kärleken som du önskar dig. Känner du negativa känslor, ja då är det de som du får uppleva gällande kärlek. Så enkelt är det. Så släpp negativa känslor så fort du kan och skifta till mer positiva. Detta kommer hjälpa dig igenom denna blockering. Positiva affirmationer hjälper såsom; ”Jag är vacker och alla älskar mig” eller ”Jag är värdig villkorslös kärlek i överflöd”.

Solarplexus -Kraften till att skapa.

Nu är vi på de lägre chakrana, där materia formas och blir till verklighet. För att skapa något krävs det kraft och det finner vi i vårt solarplexus. Handlingskraft till att förändras, till att släppa blockeringar i de övriga chakran och kraften till aktiva val och steg mot den mest fantastiska kärleken. Är du däremot passiv, ja då sker inget och du har en blockering här. Det kanske är så att du aktiv måste lämna huset och möta människor. Det är praktiskt när man vill träffa någon. 😉

Sakral chakrat -Kreativitet, sexualitet och flöde.

Sakral chakrat står för flödet och kreativiteten och drivs av den sexuella energin/livskraften. Det är vattnet som hela manifestationen färdas igenom, utan kreativitet ingen skapelse alls. Även här är känslorna primära, så känner du dig i kontakt och balans med din kreativitet och din sexualitet? Då har du ett flöde som din manifestation kan färdas igenom. Om du inte känner det, ja då har du en blockering i detta chakra som stoppar manifestationen från att bli verklighet.

Rotchakrat -Där manifestationen blir verklighet.

Nu är vi på slutstationen där drömmar blir till verklighet. 🙂
Rotchakrat som står för trygghet och allt du ser i den fysiska världen. Så känner du och tänker positiva och trygga tankar kring en kärleksrelation, eller är det oro, osäkerhet och ostabilitet som florerar?

Kan du se dig själv med din fantastiska kärlek tillsammans i ett hus, på en resa, en middag och njuta av livet i en trygghet och stabilitet. Ja då är ditt rotchakra med dig på manifestationen. Tänker/känner du det motsatta, då har du en blockering och bör arbeta med rotchakrat för att lösa upp den.

Slutligen så samspelar alla chakran och är integrerade med varandra, att se det från topp till botten är helt omöjligt MEN det krävs ett flöde genom alla chakran och en frekvens som matchar det som du vill manifestera för att manifestationen ska bli verklighet. I det här fallet kärleken som du önskar få in i ditt liv.

Med kärlek// Angel

Tips!