måndag, juni 5, 2023

Ärkeängel Azrael -Låt mig få begrava dina bekymmer

Mitt namn är Azrael och många känner mig som dödens ängel.

Men jag är även pånyttfödelsens, hoppets och kärlekens ängel.

I dessa tider är jag mer till er hjälp än någonsin förut. Kalla på mig vackra jordbor och låt mig få hjälpa er att släppa taget och läka allt som står i er väg. För visst är döden av beteenden, tankar, känslor, vanor och emotionella sår någonting som jag är fantastisk på.

Be om min hjälp på natten innan du ska somna, med det där som bekymrar dig så. Låt mig få omfamna dig i mitt gyllene ljus och få dig att känna min djupa kärlek för dig. Låt mig få hjälpa dig att lämna det som du bekymrar dig över, för evigt. Låt mig få begrava det djupt nere i kärlekens oändliga evighet och transformera det åt dig till kärlek, kraft och ljus.

Jag är Azrael och många känner mig som dödens ängel men kära vänner, döden är det som krävs för pånyttfödelsens början.

Jag ser fram emot att få samarbeta med dig.

Din käre vän// Azrael

Tips!