Ärkeängel Mikael -Kalla på mig när ni behöver assistans

Hej mina vackra jordkrigare, ljussjälar på jorden

Det är jag, Mikael som talar.

I stunder där ni kräver mod är jag med er, i stunder där ni behöver beskydd är jag med er. Mitt blåa ljus följer er vart ni än går och och ljuset ni ser i ögonvrån, det är oftast jag.

Mitt arbete är att vara nära er, och jag ber er att kalla på mig så fort ni behöver hjälp med att rena er aura, klippa eteriska band eller höja frekvensen i en situation eller på en plats. Det är med stor glädje jag och mina medänglar utför vårt arbete på jorden i uppstigningsprocessen.

Min frekvens är anpassad så att jag ska kunna röra mig i jordens alla frekvenser. Man kan säga att jag med lätthet kan dyka igenom de mörkaste, tyngsta molnen och transformera dem till ljus. Och det är min uppgift och glädje att få arbeta med er. Kalla på mig när frekvenserna blir för tunga, när energierna tycks sluka er hela och ni behöver assistans.

Min närvaro känns trygg och stark, och annorlunda just för att jag kan komma er så nära.

Låt mig få hjälpa er.

Med kärlek, ljus och gudomligt beskydd// Mikael

0
0
rösta
Betyg

Dela

Läs gärna

Ashtar Command och Sananda

Var hälsade kära vänner. Detta är Ashtar command. Och oh vad jag gläds över att...

Vattengudinnorna -Ära dig själv

Vackra själar. Minns att ära er själva och de magnifika och unika varelser som ni är.

Arcturerna -Du är skaparen

Gudomliga varelser av ljuset. Om ni bara visste vilken kraft ni egentligen innehar. Och vilka förmågor...
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x