Ashtar command, Arkturierna, Sananda med Galaktiska Federationen av ljus och min själ San…

Hej

Detta är Ashtar command med skeppsbesättning som talar till er. Vid min sida har jag Sananda med den galaktiska federationen av ljus men även mångtalet andra uppstigna mästare och ljusvarelser som anslutit sig till oss. Ljuset kommer från norr då jorden på dessa delar av världen inte är lika tung i energierna. Det är härifrån vi kommer att kunna landa så småningom och det är härifrån vi tillsammans med er kommer att kunna sprida ljuset vidare till världen. Vi befinner oss nu med tre skepp över Norden, Mitt skepp Ashtar Silver Fleet, Arcturius starship och ytterligare ett skepp ännu okänt för er idag då det inte är så många som haft kontakt med det.

Hej. Detta är….. vi har inga namn utan kommunicerar helt med våra vibrationsenergier. Man kan säga att vi heter det som vi känns energimässigt. Vi kommunicerar helt på energetiska känslosignaturer som verkar som symboler. Men vi har iakttagit er och kommer att ta till nya verktyg för att kunna kommunicera med er på den nivån som ni verkar ifrån. Det är därför inte lätt för oss att kommunicera med er idag men vi är här med glädje för att assistera i Gaias uppstigning. Vi är från den 15 dimensionen och uppåt och har mycket att dela och lära er för er hjälp.

Detta är Ashtar som tar ordet igen. Ni är många inkarnerade mästare i de nordiska länderna som planerat för att hjälpa till med ljuset som ska ankras från Norr och vidare. Att minnas ÄR ni ljuset som ska spridas. Vakna nu mästare, vakna och se er omkring. Slut er till varandra. När ni har vaknat och enat er kommer ni få hjälp utav den ekonomiska fonden som St. Germain har undanlagt för er. Då kommer ni liksom i andra länder kunna arbeta mer utifrån er mest väsentliga uppdrag. Var vakna mästare, det är dags nu, tiden är inne.

Med glädje, kärlek och ljus detta är St. Germain som talar till er genom vackra Angel. Mitt hjärta flödar av glädje för att jag nu kan komma igenom. Ni bär alla den violetta flammans transformerande kraft, vishet och styrka. Denna ligger invävd i er energistruktur precis som vi bestämt innan ni åtagit er uppgiften att hjälpa Gaia och stiga ned på jorden i denna sista inkarnation för er. Ni är mig, den violetta flammans brinnande ljus inkarnerad på jorden i fysisk energetisk form. Det är en sådan fantastisk dag då jag kan nå er på detta sätt. Jag jublar, Angel jublar då vår kontakt har varit tvivelaktig innan. Men jag är här, jag är St. Germain, jag är Merlin, jag är Shakespeare, jag är er vän, er älskade, er ljuskrigare.

Jag Sananda tar ordet över från St. Germain med en lika stor glädje och inre fest över denna kontakt som vi idag har med er, tillsammans alla samlade, precis som ni snart kommer att vara på olika platser på jorden. Världen över kommer det och har nu börjat att bildas grupper av mästare som nu naturligt har nått frekvenser höga nog att kunna arbeta tillsammans utifrån de syfte som de har i uppstigningsprocessen.

Ni har ofta hört siffran 144:000. Som det ser ut idag är det ca 120:000 uppstigna mästare på jorden, inkarnerade änglar och ljusvarelser. Dessa kommer från dimensioner högre än den femte dimensionen och har således mycket lättare än andra att transformera egots illusioner och nå den femte dimensionen och högre. De kommer verka från en högre medvetenhetsnivå än den femte dimensionen på jorden också. Detta för att det kommer att behövas kraftfulla mästare, likt fadrar, mödrar och inspirationskällor när det är dags för mänskligheten att uppstiga ur en mer påtaglig nivå.

Detta är San som talar, jag befinner mig med Ashtar Command och de tre skeppen och vill dela ett par ord med er. Kära vackra mästare på jorden, det är av största väsentlighet att ni börjar att öppna era övre hjärtchakran, detta då det är vägen till er fulla kraft och minne över vem ni egentligen är.

Lägg handen över era hjärtchakran och känn in i den känslan djupt och sant. När du känner dig helt intonad i det, dra då handen sakta uppåt och känn efter vart det känns som du har ditt övre hjärtchakra. Det ligger strax ovanför och du kan känna det först som en obehaglig plats, många av er kan komma att bli arga när ni försöker känna in i det då ert ljus därifrån varit släkt under en sån lång tid.

Det är en otroligt sårbar, subtil men lika kraftfull energicentral på er energetiska kropp. Många av er kanske börjar gråta eller kanske genast känner en subtil känsla av att minnas det där, det där som ÄR allt. Jag ber er att dagligen göra små cirkulerande rörelser över det övre hjärtchakrat med intuitionen av att, öppna och läka det.

Glädjen kommer från det övre hjärtchakrat så när ni känner den överväldigande glädjen som fyller ert hela väsen med enhetens sanning så har ni börjat att öppna upp det. Men naturligt kommer det först komma upp stagnerade energier och obalanser men mästare, detta är vägen nu för er sammankomst. Jag är med er, med den största ambitionen att se er ALLA bli dem ni är menade att vara denna spännande tid på jorden.

Vi är glada över att fått ha kontakt med er// San, Ashtar, Silverfleet, Arcturius Starship, Galaktiska Federationen av ljus och ……

3
2
votes
Betyg

Dela

Läs gärna

Ashtar Command och Sananda

Var hälsade kära vänner. Detta är Ashtar command. Och oh vad jag gläds över att...

Vattengudinnorna -Ära dig själv

Vackra själar. Minns att ära er själva och de magnifika och unika varelser som ni är.

Arcturerna -Du är skaparen

Gudomliga varelser av ljuset. Om ni bara visste vilken kraft ni egentligen innehar. Och vilka förmågor...

16 COMMENTS

guest
16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ingrid SaMega Ahlinder
Ingrid SaMega Ahlinder
november 24, 2018 5:31 e m

Stort Varmt Tack för fin info. KärleksLjus.

Kristina Henriksson
Kristina Henriksson
november 24, 2018 6:38 e m

Ett stort tack, det var underbar läsning.

Eva Gustavsson
Eva Gustavsson
november 25, 2018 9:59 e m

Oh my god so blessed we are in the north.I am at the right spot on earth.
Right now.Love and greatful blissful
Light to you Brothers and Sisters of light.Welcome.Namaste.

Jessika Lindstedt
Jessika Lindstedt
november 26, 2018 12:42 f m

Tack 💚💚💚Så himla intressant, jag ska börja känna efter

Siv Jungdalen
Siv Jungdalen
november 26, 2018 7:16 e m

Underbart å stort tack 🌿🌟💛☀️🌿🙏

Siv Nordlander
Siv Nordlander
december 1, 2018 7:40 f m

🌟🙏🌟 Så gudomligt vackert och hoppfullt 🌟🙏🌟

Rolf Lagercrantz
Rolf Lagercrantz
december 10, 2018 2:08 f m

Ljuset startar från Norden är en gammal sägen som har infriats.
När jag år 2012 deltog på ett möte med Thoth säger han inledningsvis.: Att Uppsala Domkyrka ligger i början (det blev tyst en lång stund ).

Sedan nämns Uppsala Domkyrka och Storkyrkan. (tyst en lång stund igen)

kristina Sofia Björnstedt
kristina Sofia Björnstedt
september 2, 2019 4:44 f m

Tack så mycket! Är så glad att jag hittade det här meddelandet. Jag har jobbat med min healing och uppvaknande och utveckling sen 2015 när jag mötte minTwin Flame. En hård och lång process, har även narcissister som närmsta familjemedlemmar och ett autistiskt barn som del av min situation. Men har använt amerikanska Healers och Twin flame ljusbärare för min utveckling mycket via youtube. Så har inga kontakter till likasinnade i Sverige. Jobbar några av er tillsammans med ritualer eller meditationer så är jag väldigt glad för att få vara en del av detta, hitta hem till den grupp som… Läs mer...

Helena Lukin
Helena Lukin
februari 22, 2020 4:34 e m

Tack Angel <3 ! Så aktuellt det känns, så här långt efter kanaliseringen. Känner energin flöda genom texten som känns så klar och sann.

Ulf Anders Danell
Ulf Anders Danell
maj 22, 2020 5:26 e m

Hej! Jag välkomnar er hit!

Ellinor
juli 22, 2020 8:01 f m

Så vackert! Tack. Känna fantastiskt fint med det stödet och den bakgrunden.

Maria Wikberg
Maria Wikberg
december 10, 2020 2:07 e m

Tack för vackra ord och välkomnar er innerligt❣️
Vi behöver verkligen en sådan verklighet & hoppas bli vidare uppdaterad av er🙏🏻
Skulle vara en ära att få vara till er tjänst🌬🤍

0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x