onsdag, maj 29, 2024

De nordiska älvorna- En inbjudan till att arbeta med oss

Vi är de nordiska älvorna och hälsar er med skönhet och dans från dimslöjornas dis. Vi vill göra oss själva sedda och hörda för er som känner ett kall till att komma i kontakt med oss och hjälpa till i vårt arbete med att läka och skydda natur- och växtriket.

Som ni vet är vi skygga och detta beror inte på något annat än vår otroliga känslighet och kärlek för moder jord. Endast de med ett genuint intresse att serva moder jord är de som kommer få en inbjudan till att arbete med oss.

Att värna om natur- och växtriket kräver en väldigt subtil och feminin frekvens. Men här är vi för er som känner er kallade. Vi ber er komma ut till oss i dimslöjornas dis, slut ögonen och se hur vi bjuder upp dig till vår dans. Låt oss tillsammans hylla och ära vår vackra planet och låt oss lära dig alla våra kunskaper och visa dig vägen hur du kan arbete som en brygga mellan våra olika världar.

Oh vackra ni, kom och se hur mycket vi gläds över att knyta band med er och dela vår enorma kärlek och lycka över att få verka som naturens beskyddare, som naturens dansande glädjekälla och som en kärleksfull beröring till varje levande ting i vår vackra natur.

Med ett vitt sken av kärlek niger vi för dig och bjuder upp er till dans.// Älvorna

Tips!