onsdag, maj 29, 2024

Den nya fasen av vår uppstigning

Käre medsjälar, vänner och ljusarbetare.

Vi står nu på tröskeln att gå in i en ny fas av vår uppstigning.

Och än dock om det kan vara tumultartat med tankar, känslor och upplevelser som återigen trycks upp mot ytan tillsammans med diverse uppstigningssymtom, så kan vi nu börja att se skymten av vår egen storhet och vilka äventyr som den kan komma att föra med sig.

Och guiderna uppmanar oss verkligen till att släppa taget om allt som håller oss tillbaka, samtidigt som de ber oss ha mod och styrka till att stå upp för den sanna autentiska själen som vibrerar djupt i våra hjärtan.

Inte alla kommer att förstå våra val, tankar, känslor, uttryck eller starka kall, men vägen består och är vår att vandra på.

Lämna det som behöver att lämnas i kärlek.

Och inse att i slutändan, är det bara vi som behöver älska oss själva tillräckligt, för att ha styrkan till att ta de stolta stegen ut på den gudomliga resan som sedan länge varit planerad för oss.

Åh käre vänner, känner ni det kanske lika starkt som jag, bankande och bultande i hjärtat och in i varje liten cell av ert varande?

Tro mig då när jag säger det: Att Tiden är NU och har alltid varit NU, då ni är menade att stiga upp till er egen storhet och stråla den ut över världen.

Så ta de kärleksfulla stegen som krävs för att ni ska ta er framåt på er resa, läk, släpp taget, omfamna er själva, lek, uttryck och njut av allt som livet har att erbjuda er.

Ni är och förblir det viktigaste under skapade på jorden.

De som kommer leda mänskligheten in i sitt uppvaknande och läkning.

Med all min kärlek, älskar jag er.

//Angel och guider

Tips!