test
söndag, juni 23, 2024

Det Arkturiska rådet- Ni är alla mästare över er verklighet

Mästare på jorden, detta är det Arkturiska rådet som talar till er.

Mästare är ni alla med förmågan att skapa er egen verklighet. Vilket ni gör varje vaken sekund av ert liv. Allt ni tänker och känner är er verklighet. Se er omkring mästare, ja du är mästaren, alla är mästare med samma förmåga. Förmågan att själva välja med era egna fria viljor hur ni vill uppleva er verklighet. Se er omkring mästare, vad har ni i era liv. Har ni överflöd, glädje och villkorslös kärlek, vet då att detta har ni själva skapat genom materialet av era tankar och känslor.

Era tankar och känslor är det, ett material vilket ni bygger er tredimensionella verklighet med. Det är byggklossarna, så se er omkring med vetskapen att ALLT, precis ALLT ni har omkring er är skapat utav er. På detta sätt är ni mästare allihop, mästare över era egna liv och er upplevda verklighet.

Precis som man säger så kan tron flytta berg. Så tro på er själva mästare, tro på era tankar och känslor, att de skapar det som ni upplever. Börja sedan medvetet att välja vad du vill skapa istället för att ge era omedvetna tredimensionella tankar kraften över att styra vad ni ska uppleva. Förstår ni mästare, att ni ska vakna nu till denna sanning och börja att leva utifrån den och på så sätt höja er själva till att bli de fantastiska kraftfulla mästarna ni alla är.

Med vårt blåa ljus av kärlek// Det Arkturiska rådet.

Tips!