test
tisdag, juni 25, 2024

DET HÄR MED LIVSSYFTE OCH ATT VÄCKA FÖRMÅGOR

Ingen fråga verkar vara mer intressant än frågan om sitt livssyfte.

Alla vill veta livets alla hemligheter på en gång och gärna igår.

Men våra livssyften är generellt väldigt komplexa och på samma gång väldigt enkla för den som förstår hur man ska se på det.

Ur det komplexa perspektivet så är allt vi egentligen gör, gjort och upplever en del av vårt livssyfte och att minnas är det inte meningen att vi ska veta livssyfte nr 37 när vi är mitt uppe i livssyfte-upplevelse nr 12.

Det hade helt enkelt hindrat oss i vår upplevelse, lärdom och utveckling.

Ur det enkla perspektivet så har vi ett par större livssyften, dessa handlar oftast om;

Att läka karma, karmiska relationer och finnas för varandra som stöttepelare och direkta speglingar.

Men i dessa uppstigningstider så handlar det även om att vakna, läka, höja sin medvetenhet och hjälpa mänskligheten genom sin unika själsenergi.

Detta sker genom de förmågor, talanger och kunskaper som man samlat på sig under HELA sin själsresa, inte bara på jorden.

Vi är alltså ej menade att verka ENDAST som reiki-healers, shamaner, ängla-healers, medium eller bara vara specialiserade inom ett specifikt område.

Nej! Vi lever nu i en tid då ALLA våra förmågor, talanger och kunskaper väcks, integreras och skapar en helt ny sammansatt MULTIFÖRMÅGA.

Och visst har vi alla samlat på oss en hel del vishet, kunskap och förmågor som kommer komma väl till hands i dessa fantastiska uppstigningstider.

Så var ej rädd för att sticka ut, eller in, eller åt sidan och minns att du är här i ditt livssyfte, för att vara DITT unika, vackra och kraftfulla själs-uttryck.

Precis som det ter sig.

Jag tror på dig med all min kärlek/ Angel

Tips!