Läs mer

  Ta kontrollen över ditt liv, du är kaptenen på ditt skepp.

  Vet du om att ditt liv precis som det är just nu innehåller allt du behöver? <3

  Allting som du söker sker just nu omkring dig och inom dig. universum, dina guider och din eget skrivna livsplan på jorden manifesteras i högsta grad precis just NU!

  Sätt dig ner en stund och reflektera inåt, känn dina känslor, observera dina tankar. Vad är du fylld av för tankar och känslor? Är det rädslor, oro, ilska, stress och dylikt? Eller är det positiva, harmoniska och lyckliga tankar och känslor fyllda med glädje och tillfredsställelse?

  På samma sätt titta utåt på ditt liv, dina relationer, din arbetssituation, karriär, ekonomi och fritid. Är du lycklig, finner du harmoni och balans i ditt liv och känner du att du är i ett beskyddat väglett flöde framåt?

  Allting, precis ALLTING som du upplever ej är i balans eller ej till din egentliga vilja, förstå att detta är en egen manifestation, tillsammans med dig själv, där för att få dig att läka, släppa taget och gå vidare.

  ALLT du någonsin behöver och söker finns och har alltid funnits i dina egna armar och det är endast med din egna kraft, vilja, mod och aktiva steg framåt som du kommer kunna förändra din verklighet på alla nivåer och leva det liv du förtjänar.

  Ett liv i balans, i harmoni, med lycka, glädje och kärlek i överflöd. <3
  Så stanna upp och se dig omkring och se inåt i dig själv, vad har du idag skapat och vad är det dina guider och ditt högre jag försöker få dig att se, arbeta med, förlåta, läka och släppa taget om.

  Allting som framstår som hinder på vägen är dina största gåvor och genom dem kommer du uppnå en frihet ofta svår att inse när man är uppslukad av sig själv och förlorad i negativa tankar och känslor.

  Men minns att du är en fantastisk varelse, en kraftfull och fri varelse med en förmåga över dess like till att transformera ditt eget liv.’

  Ta dig själv i handen, le åt dina bekymmer och samla kraft, mod och ta kontroll över ditt eget skepp och led det hem igen. <3

  Med all kärlek// Jag tror på dig <3

  0 0 rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Vad är uppstigningssymtom och varför upplever vi dem?

  Vår planet, med alla dess invånare, går stabilt och stadigt mot en högre medvetenhetsnivå. Detta innebär att man helt...

  Du var aldrig menad för ett sju-fyra jobb.

  Det finns många olika syften med våra livstider. Nu mer än någonsin är vi menade att följa våra djupaste...

  Varför får du inte hjälp av guiderna när du ber om det?

  Upplever du att guiderna inte hjälper dig när du ber om hjälp? Då är det dags att granska om...
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x