tisdag, april 23, 2024

Du var aldrig menad för ett sju-fyra jobb.

Det finns många olika syften med våra livstider.

Nu mer än någonsin är vi menade att följa våra djupaste andliga drömmar och leva på ett sätt som gynnar hela mänsklighetens utveckling.

Med det, är vi många som föds med en stark högkänslighet som gör det svårt att passa in som en ”vanlig” samhällsmedborgare med ett sju-fyra jobb.

Och för många utav oss är det rentutav, nästintill, omöjligt på grund av vår känslighet, öppenhet och behov för egentid och återhämtning.

Således kan den människa som upplevs dysfunktionell i den tredimensionella världen vara den totala motsatsen när den får följa flödet av sin egen andliga natur.

Och guiderna vill verkligen lyfta hur vi är menade att följa detta andliga flöde och verka som: healers, medium, andliga vägledare, ljusarbetare, konstnärer, shamaner och så vidare.

Vi har alltså aldrig varit menade för ett sju-fyra jobb med allt som det innebär.

Och många utav oss har lidit länge i kampen med att passa in, vara som andra och få bekräftelsen av att vara OKEJ som människa.

Men vi kom inte hit för att passa in, utan vi kom hit för att VÄCKA, LÄKA, BERÖRA och HJÄLPA.

Och för att kunna göra det så måste vi acceptera att det “vanliga livet” är något många utav oss aldrig kommer kunna verka i.

ELLER ens fungera i utan oro, stress och ångestproblematik i olika grad, som följer våra högsensitiva och empatiska förmågor i samband med de krav som ställs på oss.

Med det sagt, så lyft dig själv till att bli medveten om, att du alltid varit menad att följa dina andliga drömmar och det ljus som brinner så starkt i ditt hjärta.

OCH låt det bli din ledstjärna till att våga ta de där stegen ut till att lämna de gamla kraven och omfamna de nya möjligheterna.

Och var väl säker på att hela universum bär dig då detta är ditt stora LIVSSYFTE detta liv.

Både för din egen skull men även för alla de människor du är menad att hjälpa och beröra med din unika själsenergi och dina fantastiska förmågor.

Med kärlek//Angel och guider

Tips!