test
söndag, juni 23, 2024

Del 3/3 –EN SISTA AVRUNDNING–CHIP–IMPLANTAT– DE KRAFTFULLA LJUSARBETARNA -HJÄRTATS VÄG

Efter ett par av dessa inlägg kommer här ett sista, som med andra ljusarbetare, så lägger jag mitt största fokus på att sprida kärleksfyllda budskap, detta då det är fokuset på kärleken som leder oss framåt i uppstigningen.

Men då behovet fanns och guiderna bad mig att klargöra och balansera ut en existerande energi kring detta så har dessa inlägg skapats. <3

så…..

*Ett piss i Atlanten*, detta uttryck har upprepats i mitt huvud i samband med frågorna gällande chip och implantat.

Varför? Jo, det jag främst upplever hos mina klienter när jag arbetar med dem är ej chip och implantat. Nopp! Det är lager efter lager av negativa energier, ohälsosamma eteriska band, blockeringar och stagnerade karmiska energier men främst energier som de tagit in och tar in i detta nu.

Chip och implantat finns och dyker upp här och där, men det är SÅ mycket annat som påverkar oss.

Att lyfta här är består allt utav energi, allt du äter, dricker, läser, använder på din kropp och så vidare. Se dig om på ditt liv, hur mycket rädslobaserade och lågfrekventa energier utsätter du dig själv för? Rädslobaserad energi som håller ditt medvetande nere? Det jag försöker lyfta här är, våra egna val och den fria viljan

Det är viktigt att minnas här att vi ej är några offer till den mörka eliten, på många sätt kan det kännas så men denna offer- och kampmentalitet leder bara till mörkrets överlevnad och förhalar hela uppstigningsprocessen.

Det komiska i allt detta är att VAR och EN av oss har varit med och format jorden till vad den är med det kollektiva medvetenhet.

Men mörkret vill att vi ska reagera, de vill få upp oss i kamp och få oss att vilja stå upp mot dem.

Varför, jo för att kampen föder mer negativ energi, mer DU och JAG och en skillnad på DIG och MIG, där JAG alltid är bättre än DU. Och detta är ju det som vi levt i under hela jordens existens, detta är ju det vi ska ifrån.

Ur kamp och motstånd kommer ej uppstigning och kommer aldrig göra.

En ljusarbetare som lever ifrån hjärtat, i medvetenhet och aktivt väljer kärlek framför rädsla i alla sina val dagligen har en aura som sträcker sig kilometervis. Denna aura fylld av kärlek och medvetenhet påverkar alla som den stöter på och hjälper dem att vakna upp.

De kraftfullaste ljusarbetarna, är de som verkar i det tysta, de som ställt sig på sidan av samhället och aktivt och medvetet dagligen arbetar med uppstigningen ur det högsta perspektivet.

Den villkorslösa kärlekens, hjärtats fullkomliga väg. De arbetar idogt och målmedvetet med sig själva med en djup vetskap om att ALLT de transformerar hos sig själva påverkar hela mänskligheten.

För att slutligen besvara frågorna om hur man vet om man har chip/implantat och annat i och runt sig så skulle jag säga, ja det har du säkert. Kanske inte chip och implantat just men säkert en hel annat skräp.

Om du ej dagligen mediterar och sköter din energetiska hygien genom att energisortera och noga väljer vad du energetiskt omger dig med, alltså ser på, äter, dricker, sätter på din kropp, så har du onekligen en hel del tyngre energier i din kropp.

Chip och implantat ser jag här och där och skulle säga att det är rätt vanligt.

Det viktiga jag vill lyfta här är att inte reagera med rädsla, av alla tyngre energier vi omges av, så är detta som nämnt i början ”Ett piss i Atlanten”.

Men självklart ska det bort, då det håller din medvetenhet nere och matar dig med rädslobaserade tanke- och känslomönster.

Så hur tar man bort det? Ja det skulle krävas en hel kurs för mig eller ett par, för att lära ut det jag gör och det kan komma i framtiden med större mognad och kunskap. Jag har ännu mycket kvar att lära.

Men det första ni kan göra är att be guiderna om hjälp, har ni en bra kontakt kanske de kan lära er hur man gör. Inga sätt är fel eller bättre eller sämre än någon annan, varje kock har sina egna favoritrecept och våra förmågor är alla unika och i ständig utveckling.

Men annars så ber man mig eller någon annan som arbetar på samma sätt som jag gör. Be guiderna vägleda er rätt.

Jag måste dock nämna att min första session oftast går till att ta bort de yttersta lagren av negativitet innan jag ens kommer så djupt in att kunna börja ta bort chip och implantat.

Detta skiljer sig åt från klient till klient men det finns som nämnt en hel del tunga energier inom de flesta människor. Det är ärligt talat oftast en energetisk röra. 😉

Med all kärlek// Angel

Tips!