onsdag, maj 29, 2024

Energierna Juli-December, 2021

Då var vi helt omslutna av de starkt rådande JULI-AUGUSTI energierna med portaler, fullmånar, nymånar och astrologiska konstellationer som avlöser varandra.

Och nu pressas alla möjliga oläkta känslor, tankar, situationer, relationer, karma och utmaningar upp till ytan.

Det kraftfulla med denna tid är att vi inte längre kan “lura” oss själva och likt “kejsaren utan kläder” “låtsas” som att allt är väl.

UTAN på det ena eller andra sättet kommer vi nu bli “tvingade” att se på oss själva med den STÖRSTA KLARA sanningen, samtidigt som “nya” undermedvetna aspekter förs fram i ljuset.

Med det sagt, så är en stekpanna i huvudet mer väntat, än oväntat under dessa månader.

Hur just er stekpanna kommer att visa sig beror HELT på det arbete som ni hittills har gjort med er själva, och de verktyg som ni har till att navigera er fram genom er egen läkning och utveckling.

I slutändan handlar det egentligen om VÅR förmåga till att älska oss själva.

Och är inte detta hela poängen med vår planets process med att stiga i frekvens?

Och hela poängen med vårt idogt hårda arbete mot att bli den högsta bästa versionen av oss själva?

Att lära oss att ÄLSKA och VARA villkorslöst genom den egna RENA självkärleken?

Hur som haver så kommer energierna följa med oss in i SEPTEMBER månad, MEN vi kommer då kunna se på vår framtid med mer klarhet.

Och tillsammans med de uppfriskande höstvindarna under OKTOBER månad så kommer vi vara i full färd med att ”slicka våra sår”, för att sedan under NOVEMBER månad SMÅTT andas ut.

Men det blir inte en alltför lång ”vila” för redan mot mitten av november så sätts energierna i gång igen för att ta oss in i en DECEMBER månad utan dess like.

Och det är så att det smått vrider sig inom mig av obehag, då jag har en STARK känsla av, att denna december kommer bli utmanande utöver det vanliga.

Ett starkt råd som kommer till mig är att verkligen möta det som kommer upp nu under JULI-AUGUSTI månad, då det vi inte släpper nu kommer tillbaka i ALL SIN OLÄKTA KRAFT under december månad.

Och vid det laget så kommer det bli ÄN mer utmanande, då energierna kommer ha skruvats upp ett par REJÄLA snäpp.

Och allt handlar om att förbereda oss till att kliva in i den gyllene tidslinjen av år 2022, den som försiktigt och kontinuerligt vävs fram bakom 3D kulisserna.

Detta är viktigt då det får oss i linje med DET BÄSTA som år 2022 kommer att kunna erbjuda vår läkning, uppvaknande och uppstigning.

Och vi kommer med enklare lätthet kunna fortsätta vår resa fram emot självkärlek, välmående, uppstigning och ett naturligt högt vibrationellt varande.

Med all kärlek//Angel och guider

Tips!