Fullmåne och starka energier i omlopp

Vi närmar oss morgondagens fullmåne och det var längesedan som jag upplevde så starka energier som nu.

Och det är så tydligt med kaoset världen över som intensifieras, samtidigt som man kan uppleva att ens eget liv trappas upp med konflikter, drama eller gamla oläkta tankar och känslor som bubblar upp igen.

Fysiska uppstigningsymtom gör sig även lite extra påminda såsom; extrem trötthet, gå på övervarv, sömnlöshet, intensiva drömmar, klardrömmande, huvudvärk, känslighet för ljud/ljus/dofter, öronsus/pip, ont i käkar/nacke/öron, bröstsmärtor, ryggsmärtor, magsmärtor, illamående, yrsel, overklighetskänslor.

Och jag får återigen till mig att vi verkligen sitter på expresståget fram till början av februari, av vad som emellanåt kan kännas som ”helt utan nåd”.

Det som ska ut, ska helt enkelt UT!Med det sagt får jag till mig av guiderna att det är viktigt att ta väl hand om sig och sina behov.

Vila om du behöver vila, gråt om du behöver gråta, skrik om du behöver skrika och sov hela dagen om din kropp behöver det.

Ät hälsosamt, meditera, spendera tid i naturen och undvik media, sociala medier och allt som vibrerar i en lägre frekvens.

Själv har jag en intensifierad huvudvärk och en energi i kroppen som känns som den håller på att dela mig mitt itu.

Och guiderna berättar för mig nu att jag burit denna karmiska tyngd i hundra livstider.

Och det är när energier verkligen börjar att röra på sig såhär som vi är redo att släppa taget om dem.

Så arbeta på och inse att allt som ni genomgår är en del av er transformation och uppstigning.

All kärlek till er//Angel och guider

4.4 7 votes
Betyg

Dela

Tips!

Vår dagliga andliga utövning

INGET är viktigare än att ha en daglig ANDLIG utövning, vare sig det är yoga meditation eller något annat.

Ära alla relationer och möten

Att ära ALLA möten och relationer likvärdigt, är en viktig insikt för den som söker befrielse. För utan de...

Läkning går fortare än någonsin

Vi går in i en tid där allt som inte är "ditt" förloras på ett eller annat sätt. Oavsett...

4 COMMENTS

guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ingela Gunnarsson
Ingela Gunnarsson
november 6, 2020 9:12 f m

Är så tacksam för att ha hittat den här sidan och läser verkligen igenom allt. Min resa har nog utan att jag förstått det pågått länge. Men det är först i början av det här året som jag medvetet börjat förstå och jobba för att vakna. Har en del tvivel också och det skapar motsättningar och hindrar processen. Har flow varannan dag och varannan dag tvivel. Tänker då att jag bara inbillar mig alltihop. Så tacksam för det du och andra delar med sig av.
Kram Ingela 🏵️

Anne-lie Åsén
Anne-lie Åsén
januari 4, 2021 11:06 e m

Tusen tack för att du delar med dig blev jätteglad när jag fann sidan den är guld värd för mig

0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x