test
tisdag, juni 25, 2024

Fullmåne och starka energier i omlopp

Vi närmar oss morgondagens fullmåne och det var längesedan som jag upplevde så starka energier som nu.

Och det är så tydligt med kaoset världen över som intensifieras, samtidigt som man kan uppleva att ens eget liv trappas upp med konflikter, drama eller gamla oläkta tankar och känslor som bubblar upp igen.

Fysiska uppstigningsymtom gör sig även lite extra påminda såsom; extrem trötthet, gå på övervarv, sömnlöshet, intensiva drömmar, klardrömmande, huvudvärk, känslighet för ljud/ljus/dofter, öronsus/pip, ont i käkar/nacke/öron, bröstsmärtor, ryggsmärtor, magsmärtor, illamående, yrsel, overklighetskänslor.

Och jag får återigen till mig att vi verkligen sitter på expresståget fram till början av februari, av vad som emellanåt kan kännas som ”helt utan nåd”.

Det som ska ut, ska helt enkelt UT!Med det sagt får jag till mig av guiderna att det är viktigt att ta väl hand om sig och sina behov.

Vila om du behöver vila, gråt om du behöver gråta, skrik om du behöver skrika och sov hela dagen om din kropp behöver det.

Ät hälsosamt, meditera, spendera tid i naturen och undvik media, sociala medier och allt som vibrerar i en lägre frekvens.

Själv har jag en intensifierad huvudvärk och en energi i kroppen som känns som den håller på att dela mig mitt itu.

Och guiderna berättar för mig nu att jag burit denna karmiska tyngd i hundra livstider.

Och det är när energier verkligen börjar att röra på sig såhär som vi är redo att släppa taget om dem.

Så arbeta på och inse att allt som ni genomgår är en del av er transformation och uppstigning.

All kärlek till er//Angel och guider

Tips!