Läs mer

  Galaktiska Federationen av Ljus – Inkarnerade änglar och stjärnfrön

  Var hälsade älskade jordbor.

  Vi är Galaktiska Federationen av ljus som talar till er. Vi består utav hundratusentals olika representanter från olika galaxer, planeter och stjärnsystem. Idag vill vi träda fram med meddelandet om att ni många på jorden kommer från andra ursprung, Speciellt ni dedikerade ljusarbetare. Detta för att det krävs en viss kunskap, vishet och själsfrekvens för att utföra det arbete som ni nu gör denna gyllene tid på planeten jorden.

  Denna information är för många utav er välkänd men vi vill ändå trycka på och påminna er om det större perspektivet som ni alla innefattar i och även påminna er om era hemplaneter, hemfrekvens och hemvarande. Detta då vi vet att det för er alla finns specifika specifikationer som utmärker er själsfrekvens och detta gör att det inte alltid är så lätt här på jorden att passa in och mest utav allt att bli förstådd och kunna förmedla era upplevelser.

  Även ljusarbetare emellan arbetar ni från olika perspektiv av guds seende, vetande och varande vilket gör att ni även sinsemellan inte alltid känner er hemma trots ert gemensamma uppdrag. Detta är precis som det är och anledningen av Galaktiska Federationens ursprung där vi olika representanter kan arbeta ihop och dela våra själsfrekvenser, kunskap, vishet och läror. Detta lär ni nu er också på jorden då ni alla inkarnerade stjärnfrön och änglar arbetar som grundpatrullen, som den Jordiska federationen av ljus.

  Älskade vackra jordbor ni kommer alla från så många olika ställen, vi ber er att se inåt och uppåt mot rymden och öppna upp er för kontakten med er hemfrekvens för att få en bättre kontakt med ert ursprung och på så sätt kunna integrera mer utav er själsenergi in i er fysiska tredimensionella verklighet. Ni har alla guider från er hemplanet och hemplats med er, redo att hjälpa er. Öppna upp er, sök er hemåt och dra in er egna energi i er fysiska och eteriska kropp.

  Vi är Galaktiska Federationen av Ljus och vi är glada över att ha fått kontakt med er idag.

  Kärlek och ljus.

  5
  1
  rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Ashtar Command och Sananda

  Var hälsade kära vänner. Detta är Ashtar command. Och oh vad jag gläds över att...

  Vattengudinnorna -Ära dig själv

  Vackra själar. Minns att ära er själva och de magnifika och unika varelser som ni är.

  Arcturerna -Du är skaparen

  Gudomliga varelser av ljuset. Om ni bara visste vilken kraft ni egentligen innehar. Och vilka förmågor...

  3 COMMENTS

  guest
  3 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Mona Brinck
  Mona Brinck
  december 3, 2018 5:10 e m

  🙏🙏🦋🦋💞💞💞💞

  Siv Nordlander
  Siv Nordlander
  december 3, 2018 9:00 e m

  🕯 🍃 Åh vilken jubelsång för min själ och ande 🍃🕯Tack 🙏

  Julitta Larsson
  Julitta Larsson
  december 5, 2018 6:58 f m

  ☀️💕☀️💕☀️💕☀️

  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  3
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x