Galaktiska Federationen av Ljus – Inkarnerade änglar och stjärnfrön

Var hälsade älskade jordbor.

Vi är Galaktiska Federationen av ljus som talar till er. Vi består utav hundratusentals olika representanter från olika galaxer, planeter och stjärnsystem. Idag vill vi träda fram med meddelandet om att ni många på jorden kommer från andra ursprung, Speciellt ni dedikerade ljusarbetare. Detta för att det krävs en viss kunskap, vishet och själsfrekvens för att utföra det arbete som ni nu gör denna gyllene tid på planeten jorden.

Denna information är för många utav er välkänd men vi vill ändå trycka på och påminna er om det större perspektivet som ni alla innefattar i och även påminna er om era hemplaneter, hemfrekvens och hemvarande. Detta då vi vet att det för er alla finns specifika specifikationer som utmärker er själsfrekvens och detta gör att det inte alltid är så lätt här på jorden att passa in och mest utav allt att bli förstådd och kunna förmedla era upplevelser.

Även ljusarbetare emellan arbetar ni från olika perspektiv av guds seende, vetande och varande vilket gör att ni även sinsemellan inte alltid känner er hemma trots ert gemensamma uppdrag. Detta är precis som det är och anledningen av Galaktiska Federationens ursprung där vi olika representanter kan arbeta ihop och dela våra själsfrekvenser, kunskap, vishet och läror. Detta lär ni nu er också på jorden då ni alla inkarnerade stjärnfrön och änglar arbetar som grundpatrullen, som den Jordiska federationen av ljus.

Älskade vackra jordbor ni kommer alla från så många olika ställen, vi ber er att se inåt och uppåt mot rymden och öppna upp er för kontakten med er hemfrekvens för att få en bättre kontakt med ert ursprung och på så sätt kunna integrera mer utav er själsenergi in i er fysiska tredimensionella verklighet. Ni har alla guider från er hemplanet och hemplats med er, redo att hjälpa er. Öppna upp er, sök er hemåt och dra in er egna energi i er fysiska och eteriska kropp.

Vi är Galaktiska Federationen av Ljus och vi är glada över att ha fått kontakt med er idag.

Kärlek och ljus.

5
1
rösta
Betyg

Dela

Tips!

Galaktiska federationen av ljus

Var hälsade käre jordvänner. Låt oss få börja med att uttrycka vår kärlek för er, och göra er väl...

Sananda och Ashtar command

Var hälsade käre bröder och systrar. Låt oss få omfamna er en stund i guds vibrerande kärlek, och påminna...

Ashtar Command och Sananda

Var hälsade kära vänner. Detta är Ashtar command. Och oh vad jag gläds över att...

3 COMMENTS

guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mona Brinck
Mona Brinck
december 3, 2018 5:10 e m

🙏🙏🦋🦋💞💞💞💞

Siv Nordlander
Siv Nordlander
december 3, 2018 9:00 e m

🕯 🍃 Åh vilken jubelsång för min själ och ande 🍃🕯Tack 🙏

Julitta Larsson
Julitta Larsson
december 5, 2018 6:58 f m

☀️💕☀️💕☀️💕☀️

0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x