test
söndag, juni 23, 2024

Hantera människor som triggar negativa tankar och känslor utan drama.

Vi möter alla människor på olika sätt som triggar negativa tankar och känslor inom oss, oavsett om det är någon vi är i nära relation med eller någon i vår omgivning.

Så hur kan man egentligen hantera detta på ett sätt där man faktiskt utvecklas istället för att fastna i ett drama?

Jo, det första man bör vara väl medveten om ÄR:

OM du blir triggad av en annan person SÅ har det ALLTID med dig själv att göra.

Det första du kan fråga dig själv ÄR:

VAD är det i denna person som jag inte tycker om?

Och sedan så vänd detta mot dig själv och se om du själv har detta beteende?

Att projicera ut beteenden som man inte kan acceptera hos sig själv på andra genom den mänskliga speglingen ÄR ett av de mest vanliga omedvetna beteenden vi människor har.

Så sannerligen SÅ kan det vara så att det som personen triggar i dig, ÄR precis det som du inte kan älska hos dig själv.

Jag hade en kvinna rätt så nyligen som gjorde mig väldigt arg då jag uppfattade henne som arrogant.

Under meditation blev det så tydligt för mig att det var min egen arrogans som jag hade svårt att se på och med det kunde jag istället arbeta vidare med att älska mig själv fullt ut.

Vidare så kan man se på vad personen väcker för känslor inom en och ta sig tillbaka till sin barndom och ställa sig frågan.

VEM i barndomen hade ett liknande beteende som väckte liknande känslor?

Hade ni en förälder som inte emotionellt kunde bekräfta och se er för den ni var SÅ kanske ni har en partner med precis samma ”svårigheter”.

Er partner är då en manifestation av era egna oläkta emotionella barndomsår och så länge ni inte dyker ner och läker känslorna från relationen med er förälder så kommer ni fortsätta manifestera samma drama oavsett om ni byter relation.

SÅ börja ALLTID med att rannsaka er själva med dessa två frågor.

HAR JAG DETTA BETEENDE I MIG SJÄLV?
HAR JAG UPPLEVT DETTA I MIN BARNDOM?

Finner du inget svar där så kan knuten sitta i karmiskt tidigare liv, MEN, ofta så finns det en anknytning även till detta liv.

Enkelt förklarat så finns det nästan alltid en ingång från våra barndomskänslor.

Guiderna har visat mig detta som KNUTAR/UPPLEVELSER som bestämts att ta med in i detta liv för att mer direkt kunna arbeta med karmat.

Det hade ju varit omöjligt för oss att arbeta med något om vi inte fått det triggat i oss OCH där är barndomen verkligen den ultimata triggerstarten.

Det är därför vi oftast väljer att möta detta redan i barndomen med de föräldrar, syskon och upplevelser vi haft, för att lära, utvecklas och få chansen till att balansera upp vårt karma.

Oftast håller ju våra mest nära och kära de största karmaknutarna från tidigare liv.

OCH när vi faktiskt löser upp dessa knutar SÅ faller allt annat både fram och bakåt i en dominoeffekt, då de har en direkt koppling till alla tidigare liv och alla framtida liv och upplevelser.

SÅ barndomen är verkligen en guldgruva för den som vill förändra sitt liv på djupet.

Vidare så möter man ibland bara på väldigt omedvetna människor.

MEN älskar du dig själv och har arbetat med de beteenden som personen uppvisar så blir du inte triggad helt enkelt.

Så enkelt är det.

Du behöver däremot inte stanna kvar och umgås med någon som vibrerar på en låg frekvens, utan gå därifrån i kärlek och ljus.

Ett sista kraftfullt tips för er som har lätt för det mediala, så försök gärna att få kontakt med personens själ/högre jag.

Jag hade en sådan fin stund i meditation häromdagen där jag fick träffa både mina föräldrars själar, de svävade över mig i sådan kärlek och ljus att jag fick en helt annan förståelse för vad som är vad.

Då kan ni också ha en konversation för att förstå vad det är ni bestämt mellan er för detta liv.

OCH även få er att MINNAS att ALLA är skapta ur SAMMA oändliga kärlekskälla med samma genuina vilja till kärlek och harmoni.

Med all skönhet/Angel

Tips!