HAR DU UPPGIFTEN ATT TRANSFORMERA HELA DITT SLÄKTLEDS GENERATIONSKARMA?

Dessa uppstigningstider går det knappt någon förbi, att ej ha, en eller annan uppgift i väckandet och läkningen av vår jord och mänskligheten.

Och en av de absolut tyngre uppgifterna är att bli ”infödd” som familjekatalysator och generationskarma-transformator.

Denna har som uppgift att bära släktledets, generations och karmiska tyngder ända ner på cell och DNA- nivå.

Och sedan genom sin egen läkning och uppstigning skapa en kedjereaktion, i vilken även de andra familjemedlemmarna och hela släktledet väcks, läks och befrias.

Det är ett kollektivt transformerande som sträcker sig långt och djupt tillbaka in i Akasha på en väldigt hög nivå.

En otroligt maffig uppgift för de utvalda. Ni kan ju tänka er vilket karma generationer av generationer inom samma släktled hunnit skaffa sig OCH på vår tredimensionella jord. 😉

För att detta ens ska vara möjligt att utföra, sätts kraftfulla ljusarbetare på uppdraget som har förmågan att bära så mycket mörker utan att helt förgås.

Detta beror även på den tyngd som just det släktledet har, ju tyngre karma desto kraftfullare ljusarbetare krävs.

Kraftfulla ljusarbetare innebär alltid sårbara och känsliga själar, för ju känsligare och sårbare du är desto kraftfullare är din förmåga och kontakt med ljuset.

Detta innebär dock en hel del lidande för dessa människor, inte bara bär de majoriteten av de karmiska tyngderna, utan de blir även väldigt utsatta i familjen och kan ses som den svage.

Men inte bara det, de manifesterar även karmiska upplevelser och situationer, kopplade till generationskarmat i HELA sitt liv för att kunna fullfölja sitt uppdrag.

Ja ingen lätt uppgift och en enorm tyngd att bära, MEN minns nu att detta är ett helt självvalt uppdrag och många gånger ligger det karmiska egna själsblockeringar till de människor vi valt att dela familj med.

Så samtidigt som vi gör det stora arbetet med att befria och rena ett helt släktleds generationskarma, så gör vi även upp vår egen karma och befriar oss själva från våra egna karmiska bojor och bördor.

Och i det största hela så gör vi ett rejält arbete i HELA jordens uppstigning och det är helt klart ALLTID värt det.

Med all kärlek// Angel och guider

3.5 2 votes
Betyg

Dela

Tips!

Vem är du bakom alla masker?

Har du tänkt på hur många roller som du spelar? Föräldern Kollegan Bästa...

Att vara andlig är att vara rosa, gullig och fluffig?

Att vara andlig är att vara rosa, gullig och fluffig? Man säger ej NEJ till någon som vill ha...

Ära din naturliga medialitet

Enligt min upplevelse så är alla människor naturligt mediala, och har förmågan till att kultivera sin medialitet till att nå den högsta...

1 COMMENT

guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Rolf Lagercrantz
Rolf Lagercrantz
januari 11, 2020 1:07 f m

Intressanta budskap(tack).Under år 2013(eller år2014?),inkom budet.Ett nytt paradigm finns över oss men vi bär den gamla världen med oss. Övergången handlar om den resa som Jesus gjorde på sin tid när han skapade bron. Ref.”Stenen var bortvält.Graven var tom”. Sananda säger i meddelande 2013 att karma bort i slutet på år 2012 Det är Sananda och Saint Germain som leder utvecklingen som övergår i Vattumannens tidsålder.Jesus var Strålherre för sjätte strålen .

0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x