Healing, shamanska energiarbeten, Akasha/tidigare liv

Healing, shamanska energiarbeten, Akasha/tidigare liv

Änglahealing    500 kr 

Healing med våra fantastiska ärkeänglar och änglaguider. En kärleksfull och omfamnande healing som ger ny energi och sätter igång läkningsprocesser. En “mjukare” healing än de övriga, här lämnar jag helt över till änglaenergierna. Sker på distans. Du får en feedback av vad jag upplevt via mejl.

 

Akasha biblioteket/Tidigare liv   900 kr

Tillsammans med änglarna och min egen förmåga att arbeta i Akasha biblioteket så healar vi dig på karmisk cellnivå och hjälper dig att släppa taget om beteenden, känslor och situationer som hindar din andliga utveckling och välmående. Många av våra svårlösta blockeringar sitter djupt rotade i tidigare liv och dessa sessioner hjälper dig att sätta igång ett flöde, få insikter och ta dig vidare.

Ibland finns möjligheten för mig att koda om/transformera energin helt i Akasha biblioteket men detta beror helt på om du lärt dig “läxan” och på djup nivå är redo att släppa taget.

Du väljer själv om det är en specifik känsla/beteende/situation som du vill att vi arbetar med eller om vi låter guiderna bestämma. Jag arbetar på distans, du behöver inte göra någonting. Jag återkopplar via mejl efteråt med möjligheter till att ställa frågor.

 

Shamanskt Energiarbete Hjärtchakrat   600 kr

Ett omfattande energiarbete som tar bort blockeringar, löser upp stagnerad energi och suger ut all tung energi och gammalt “skräp” som håller ditt hjärtchakra stängt. Här kan det även finnas implantat och chip som jag tar bort. Detta är en kraftfull hjärtöppnande healing för dig som behöver öppna upp och läka ditt hjärtchakra. Jag arbetar alltid med änglarna tätt vid min sida. Sker via distans, du behöver inte göra något. Återkopplar efteråt med det jag sett, upplevt och gjort via mejl.

 

Öppna valfritt chakra    600 kr

Jag hjälper dig släppa blockeringar, lösa upp stagnerad energi och suga ut negativ/tung energi som blockerar ditt valda chakra. Tar bort chip, implantat och annan astral påverkan om jag finner något med. Detta är ett omfattande energiarbete som hjälper dig att komma vidare och sätter igång processer även i de övriga chakrana. Jag arbetar alltid med änglarna vid min sida. Sker via distans, du behöver inte göra något. Återkopplar efteråt med det jag sett, upplevt och gjort via mejl.

 

Shamanskt energiarbete 900kr

En helkroppsbehandling där jag scannar av hela ditt energisystem, fält och chakran och tar bort/transformerar allt som får dig att må dåligt och sänker din frekvens. Detta i form av chip, implantat, annan astral påverkan, entiteter, blockeringar, stagnerad energi, eteriska band och andra energier som du tagit in. Jag arbetar alltid med änglarna vid min sida. Under denna session så ger jag även healing och fyller dig med ljus och ny energi. Arbetar tillsammans med mina guider så varje session är helt unik och bara för dig.

Bra för alla men speciellt för dig som har väldigt negativa tankar, är sjuk, mår dåligt, stressad, känner att du fastnat, under attack, eller bara konstant känner dig dränerad på energi. Sker via distans, du behöver inte göra något. Återkopplar efteråt med det jag sett, upplevt och gjort via mejl.

 

Gudomlig feminin healing/shamanskt energiarbete  800 kr

Speciellt utformad för kvinnor efter vägledning och med hjälp av Maria Magdalena, Moder Maria, Quan Yin, Moder Sekhmet, Nefertiti m.m.

Under denna healing och energiarbete så arbetar vi med att rena ditt sacralchakra, livmoder och det allra heligaste (yoni) från sexuella energier/upplevelser, barnafödslar, aborter, implantat, chip, entiteter etc. Mycket energier som man inte medveten om fastnar i ens energisystem och stoppar ens unika feminina flöde.

Du kommer känna dig friare, vackrare och mer i kontakt med ditt feminina uttryck efter denna healing. Den sätter även igång processer för vidare läkning på djup nivå. Sker via distans du behöver inte göra något. Återkopplar efteråt med det jag sett, upplevt och gjort via mejl.

 

Klippa “bandet”   800 kr

Energetiska band skapar vi så fort vi släpper in någon i vårt energifält. Dessa band blir som en bro mellan dig och den andra personen där ni får ta del av varandras känslor och tankar.

För att hålla sig centrerad, klar och ren i sin energi måste man släppa taget om dessa band. Ibland går de så djupt dock att man behöver hjälp. Detta kan visa sig genom att man blir väldigt dränerad på energi, känner sig stressad, mår dåligt och ofta tänker på personen.

Under det här energiarbetet använder jag en effektiv metod för att ta bort de energetiska band som skapats mellan er och ger healing åt det karma som oftast binder er. I motsatts som många tror så handlar det inte om att man släpper taget om personen, utan man släpper taget om dramat och de negativa känslorna.

Ett förhållande där man regelbundet klipper med varandra håller sig fräscht och attraktivt länge. För ett förhållande kan detta alltså betyda en nytändning. Om det är någon du är i konflikt med blir du av med deras negativa tankar och känslor i din kropp och energifält.  Sker via distans, du behöver inte göra något. Återkopplar efteråt med det jag sett, upplevt och gjort. 

Kolla gärna i min gästbok, där finner du feedback från tidigare klienter.

Använd nedstående formulär för mer information och bokning.

Kontakta mig