Healing, shamanska energiarbeten, Akasha/tidigare liv

Healing, shamanska energiarbeten, Akasha/tidigare liv

JAG TAR EJ EMOT PRIVATA BOKNINGAR FÖRRÄN FRAM TILL HÖSTEN IGEN, PÅ GRUND AV EGEN LÄKNING OCH RESA.

Änglahealing    700 kr 

Healing med våra fantastiska ärkeänglar och änglaguider. En kärleksfull och omfamnande healing som ger ny energi och sätter igång läkningsprocesser. En “mjukare” healing än de övriga, här lämnar jag helt över till änglaenergierna. Sker på distans. Du får en feedback av vad jag upplevt via mejl.

 

Akasha biblioteket/Tidigare liv   900 kr

Tillsammans med änglarna och min egen förmåga att arbeta i Akasha biblioteket så healar vi dig på karmisk cellnivå och hjälper dig att släppa taget om beteenden, känslor och situationer som hindar din andliga utveckling och välmående. Många av våra svårlösta blockeringar sitter djupt rotade i tidigare liv och dessa sessioner hjälper dig att sätta igång ett flöde, få insikter och ta dig vidare.

Ibland finns möjligheten för mig att koda om/transformera energin helt i Akasha biblioteket men detta beror helt på om du lärt dig “läxan” och på djup nivå är redo att släppa taget.

Du väljer själv om det är en specifik känsla/beteende/situation som du vill att vi arbetar med eller om vi låter guiderna bestämma. Jag arbetar på distans, du behöver inte göra någonting. Jag återkopplar via mejl efteråt med möjligheter till att ställa frågor.

 

Shamanskt energiarbete 900kr

En helkroppsbehandling där jag scannar av hela ditt energisystem, fält och chakran och sätter igång ett djupt läkningsflöde samt tar bort det som får dig att må dåligt.

Detta i form av tunga energier, chip, implantat, astrala parasiter, entiteter, blockeringar, stagnerad energi, eteriska band och andra energier som du tagit in.

Jag arbetar alltid med änglarna vid min sida och mitt team av guider.

Under denna session så ger jag även healing och fyller dig med ljus och ny energi.

Varje session är helt unik och bara för dig.

Bra för negativa tankar, tunga känslor, oro, stress, för de som känner att de fastnad, är under attack, konstant är dränerad på energi eller bara vill få sig en ordentlig rening, rensning och skjuts upp i måendet. 💚

Sessionen sker på distans, du behöver inte göra något mer än att vara öppen för djup läkning. Jag återkopplar efteråt med det jag sett, upplevt och gjort via mejl. 

 

Shamanskt Energiarbete Hjärtchakrat   700 kr

Ett omfattande energiarbete som tar bort blockeringar, löser upp stagnerad energi och suger ut all tung energi och gammalt “skräp” som håller ditt hjärtchakra stängt.

Här kan det även finnas implantat, chip, entiteter och astrala parasiter som jag tar bort. Detta är en kraftfull hjärtöppnande healing för dig som behöver öppna upp och läka ditt hjärtchakra eller vill nå en ny nivå.

Jag arbetar alltid med änglarna tätt vid min sida. Sker via distans. Jag Återkopplar efteråt med det jag sett, upplevt och gjort via mejl.

 

Öppna valfritt chakra    700 kr

Jag hjälper dig släppa blockeringar, lösa upp stagnerad energi och suga ut negativ/tung energi som blockerar ditt valda chakra. Tar bort chip, implantat, entiteter och annan astral påverkan som jag finner.

Detta är ett omfattande energiarbete som hjälper dig att komma vidare och sätter igång processer även i de övriga chakrana. Jag arbetar alltid med änglarna vid min sida. Sker via distans. Återkopplar efteråt med det jag sett, upplevt och gjort via mejl.

 

Gudomlig feminin healing 900 kr

Speciellt utformad för kvinnor efter vägledning och med hjälp av Maria Magdalena, Moder Maria, Quan Yin, Moder Sekhmet, Nefertiti, Isis m.m.

Under denna healing och energiarbete så arbetar vi med att rena ditt sacralchakra, livmoder och det allra heligaste (yoni) från sexuella energier/upplevelser, barnafödslar, aborter, implantat, chip, entiteter etc. Mycket energier som man inte medveten om fastnar i ens energisystem och stoppar ens unika feminina flöde.

Syftet är att rena, öppna upp och sätta igång en läkning på djup nivå.

 

Klippa “bandet”   900 kr

Energetiska band skapar vi så fort vi släpper in någon i vårt energifält. Dessa band blir som en bro mellan dig och den andra personen där ni får ta del av varandras känslor och tankar.

För att hålla sig centrerad, klar och ren i sin energi måste man släppa taget om dessa band. Ibland går de så djupt dock att man behöver hjälp. Detta kan visa sig genom att man blir väldigt dränerad på energi, känner sig stressad, mår dåligt och ofta tänker på personen.

Under det här energiarbetet använder jag en effektiv metod för att ta bort de energetiska band som skapats mellan er och ger healing åt det karma som oftast binder er. I motsatts som många tror så handlar det inte om att man släpper taget om personen, utan man släpper taget om dramat och de negativa känslorna.

Ett förhållande där man regelbundet klipper med varandra håller sig fräscht och attraktivt länge. För ett förhållande kan detta alltså betyda en nytändning. Om det är någon du är i konflikt med blir du av med deras negativa tankar och känslor i din kropp och energifält.  Sker via distans, du behöver inte göra något. Återkopplar efteråt med det jag sett, upplevt och gjort. 

Kolla gärna i min gästbok, där finner du feedback från tidigare klienter.

Använd nedstående formulär för mer information och bokning.

Kontakta mig