Energiarbeten och healingar

Energiarbeten och healingar

PRIVATA BOKNINGAR STÄNGT TILLSVIDARE PÅ GRUND AV EGEN UTVECKLING. <3

Alla mina sessioner sker via distans och utförs utan att ni direkt deltar, alltså ligger och känner eller vet tid/dag då sessionen utförs.

Detta då det ger mig utrymmet till att utföra dessa mer energikrävande och komplexa energiarbeten på det mest kraftfulla sättet. Vilket också är anledningen till det begränsade antalet bokningar.

Vi har mejlkontakt och en bekräftelse skickas när sessionen är utförd.

Jag återkopplar ej längre med detaljer då det tar för mycket fokus från själva energiarbetet. Är man intresserad av att gå djupare in så rekommenderar jag att man bokar en kanaliserad läsning.


AURA OCH CHAKRA energiarbete och healing på shamanskt vis 1000 kr

Min populäraste session och otroligt effektivt att starta och underhållas med för den som arbetar mot frihet, uppstigning, läkning och bättre mående.

Under denna session så renar jag och rensar din aura, hela ditt chakrasystem och dina chakrakanaler på all tung energi som hindrar dig från att ha ett hälsosamt energiflöde genom kroppen.

Detta i form av  bland annat, andra människors tunga energier, astrala parasiter, entiteter, stagnerad energi och eteriska band.

Jag öppnar även upp och balanserar alla dina chakran och hela ditt energisystem.

Du får även healing och en påfyllning av nytt kraftfullt ljus och samtidigt en ökning av din förmåga av att hålla mer ljus inom dig än förr.

En bekräftelse mejlas när sessionen är utförd.


TOTAL RENSNING AV VALFRITT CHAKRA Energiarbete och healing 1000 kr

Har du ett specifikt chakra som du vill ha hjälp med?

Det där chakrat som alltid tycks vara blockerat eller ur balans?

I denna session så fokuserar jag helt på att rena, rensa, öppna upp och balansera ditt valda chakra.

Ett omfattande energiarbete där jag löser upp blockeringar, tar bort stagnerad energi men även implantat, chip, entiteter, astrala parasiter, eteriska band och annat som jag finner.

Jag sköljer även ur din chakrakanaler, balanserar dina energier och sätter igång ett hälsosamt energiflöde i hela ditt energisystem.

En bekräftelse skickas via mejl när sessionen är utförd.


Borttagning av chip och implantat 1200 kr

För denna session rekommenderar jag först en aura och chakrarensning då det hjälper mig att kunna gå djupare in i ditt energisystem och lättare ta bort eventuella chip och implantat som jag finner. Men det är ej ett måste dock. 🙂

Alla människor har generellt chip och implantat om de ej tagits bort då vi haft påverkan från mörkare agendor som velat hålla vår medvetenhet nere.

Och min upplevelse är att vi generellt har mer chip och implantat än vad man tror vilket gör att det är svårt att få bort/se allt på en session.

Men under denna session så låter jag guiderna vägleda mig till att få bort det som stör dig mest och jag tar bort så mycket som jag hinner med.

En bekräftelse skickas efter sessionen är utförd med en kort återkoppling vart jag funnit chip/implantat och tagit bort dem.


Sekvenshealing–svårläkta minnen 1200 kr

Har du ett minne från detta liv som påverkar dig negativt?

Kanske från barndomen, eller en traumatisk upplevelse?

En dålig relation med din far, mor, syskon?

Det kan vara något litet som håller dig nere i frekvens, en upplevelse som du har svårt att läka, förlåta och släppa taget om som nu färgar ditt liv.

Eller något stort som triggar dig så fort det dyker upp i ditt sinne.

I denna session så delar du med dig om din situation vilket ger mig tillgång till din minnessekvens av upplevelsen.

Sedan går jag in och transformerar och frigör de triggande energierna vilket hjälper dig att släppa taget och läka på djup nivå.

Vi har först mejlkontakt där du berättar om din situation, efter sessionen får du en bekräftelse på att energiarbetet är utfört.


Akasha/Tidigare liv- Kanalisering och healing  1600 kr

Vårt karma följer oss i alla efterföljande liv tills vi helt återställt balansen och lärt oss den lärdomen som vi från början varit ute efter.

Men dessa kan skapa onödiga blockeringar och en trögflytande läkning på grund av dess tunga energier som sitter i oss som minnen på cellnivå.

I denna session så hjälper jag dig att frigöra och transformera så mycket av den karmiska energin som jag kan finna och påskyndar din läkningsprocess.

Detta gör jag genom min förmåga att gå in i ditt Akasha bibliotek och leta upp de energisekvenser kopplat till ditt karma i dina tidigare liv.

För att utföra denna session så gör jag först en kanaliserad läsning kring den situationen som du vill ha hjälp med och sedan utför jag själva energiarbetet och healingen.

Du får ta del av läsningen på ca 1-2 sidor och får en bekräftelse på när energiarbetet är utfört.


Gudomlig feminin healing och energiarbete 1200 kr

Speciellt utformad för kvinnor efter vägledning och med hjälp av Maria Magdalena, Moder Maria, Quan Yin, Moder Sekhmet, Nefertiti, Isis m.m.

Under denna healing och energiarbete så arbetar vi med att rena ditt sacralchakra, livmoder och det allra heligaste (yoni) från sexuella energier/upplevelser, barnafödslar, aborter, entiteter etc.

Mycket energier som man inte medveten om fastnar i ens energisystem och stoppar ens unika feminina flöde.

Du får även healing, fylls på med nytt ljus och kommer även arbeta med att balansera upp både ditt maskulina och feminina flöde, vilket leder till en djupare läkning.

En bekräftelse skickas när sessionen är utförd.


Klippa “bandet”, energetiska attacker och förbannelser   1000 kr

Under denna session så klipper jag de eteriska banden du har mellan dig och den personen som du vill ha hjälp med.

Jag suger även ut alla energier som du tagit in i ditt energisystem från denna person, alltså din aura och dina chakran.

Detta går att göra med din partner, barn, vän eller någon annan du håller kär och hjälper er att få en bättre och mer kärleksfull kommunikation.

Men även med någon som energetiskt attackerar dig och går över dina personliga gränser, dessa personer bygger oftast energetiska strukturer som håller “fast” dig i drama, konflikt och suger energi från dig.

Under denna session så frigör jag dig och ger tillbaka det utrymmet och välmåendet du hade innan energiutbytet blev ohälsosamt.

Denna session kan även bokas för att bryta förbannelser, spells, magi eller “onda ögat” som är skickat på dig från en annan person.

Du mejlar mig och förklarar din situation så hjälper jag dig att frigöra dig.

En bekräftelse skickas efter utförd session.

Kolla gärna i min gästbok, där finner du feedback från tidigare klienter.

Husrensning 1000 kr

Under denna session så rensar jag ditt hem på tunga energier såsom energiminnen från både innan du bott här men även under din egen tid. Dessa kan sitta ingrodda i väggar och golv som jag då suger och drar ut och bort från ditt hem.

Jag hjälper över bortgångna som inte gått över till andra sidan och hänger kvar i ditt hem av olika anledningar.

Stänger även ner portaler om jag finner några och tar bort negativa energier skickade mot dig från andra människor, dessa letar sig oftast fram genom våra hem och kan hänga kvar länge och trycka mot vår aura.

Sätter också ett enklare men högfrekvent skydd runt huset som bör hålla ett par veckor.

Fokus ligger på mitt energiarbete därför kommer jag ej återkoppla med detaljer, detta gör att jag kan fokusera på energiarbetet istället. En bekräftelse skickas dock när sessionen är utförd.

Husdjur -Energiarbete och Healing

800 kr

Under denna session så arbetar jag med ditt husdjur och renar och rensar dess aura och energisystem/chakran på tunga energier, eteriska band, entiteter, energiminnen som gör dem oroliga och skapar vissa beteenden och annat som jag finner.

Arbetar även med att ge healing, fylla på med nytt ljus och sätta igång ett hälsosamt energiflöde.

Använd nedstående formulär för mer information och bokning.
Kontakta mig