Healing och energiarbeten

Healing och energiarbeten

Änglahealing    400 kr 

Healing med våra fantastiska ärkeänglar och änglaguider. En kärleksfull och omfamnande healing som ger ny energi och sätter igång läkningsprocesser. En “mjukare” healing än de övriga, här lämnar jag helt över till änglaenergierna. Sker via distans. Du får en feedback av vad jag upplevt.

 

Kristushealing Hjärtchakrat   550 kr

Ett omfattande energiarbete som tar bort blockeringar, löser upp stagnerad energi och suger ut all tung energi och gammalt “skräp” som håller ditt hjärtchakra stängt. Vid min sida har jag (främst) Sananda och ett starkt flöde av kristusenergin. Detta är en kraftfull hjärtöppnande healing för dig som behöver öppna upp och läka ditt hjärtchakra. Sker via distans. Jag arbetar när du sover. Du får en feedback av vad jag upplevt.

 

Öppna valfritt chakra    550 kr

Jag hjälper dig släppa blockeringar, lösa upp stagnerad energi och suga ut negativ/tung energi som blockerar ditt valda chakra. Detta är ett omfattande energiarbete som hjälper dig att komma vidare och sätter igång processer även i de övriga chakrana. Sker via distans. Jag arbetar när du sover. Du får en feedback av vad jag upplevt.

 

Omfattande Shamanskt energiarbete  800 kr

En helkroppsbehandling där jag scannar av din fysiska och eteriska kropp och tar bort allt som får dig att må dåligt och sänker din frekvens.

Min egna favoritmetod då jag får tillgång till att arbeta djupare utifrån “hela” dig. Detta är en supereffektiv healing, energiarbete där jag tar bort negativa/tunga energier, entiteter eller annat som kan ha fastnat i din aura. Man brukar känna en stor skillnad efter jag utfört det här arbetet. Bra för dig som har väldigt negativa tankar, är sjuk, mår dåligt, stressad, känner att du fastnat, under attack, eller bara konstant känner dig dränerad på energi. Sker via distans. Jag arbetar när du sover. Du får en feedback på vad jag upplevt.

 

Gudomlig feminin healing  600 kr

Speciellt utformad för kvinnor efter vägledning av Maria Magdalena, Moder Maria, Quan Yin, Moder Sekhmet, Nefertiti m.m. Under denna healing och energiarbete så arbetar vi med att rena ditt sacralchakra, livmoder och det allra heligaste (yoni) från sexuella energier/upplevelser, barnafödslar, aborter. Mycket energier som man inte medveten om fastnar i ens energisystem och stoppar ens unika feminina flöde. Du kommer känna dig friare, vackrare och mer i kontakt med ditt feminina uttryck efter denna healing. Den sätter även igång processer för vidare läkning på djup nivå. Sker via distans. Jag arbetar när du sover. Du får en feedback på vad jag upplevt.

 

Klippa “bandet”   550 kr

Energetiska band skapar vi så fort vi släpper in någon i vårt energifält. Dessa band blir som en bro mellan dig och den andra personen där ni får ta del av varandras känslor och tankar.

För att hålla sig centrerad, klar och ren i sin energi måste man släppa taget om dessa band. Ibland går de så djupt dock att man behöver hjälp. Detta kan visa sig genom att man blir väldigt dränerad på energi, känner sig stressad, mår dåligt och ofta tänker på personen.

Under det här energiarbetet använder jag en effektiv metod för att ta bort de energetiska band som skapats mellan er och ger healing åt det karma som oftast binder er. I motsatts som många tror så handlar det inte om att man släpper taget om personen, utan man släpper taget om dramat och de negativa känslorna.

Ett förhållande där man regelbundet klipper med varandra håller sig fräscht och attraktivt länge. För ett förhållande kan detta alltså betyda en nytändning. Om det är någon du är i konflikt med blir du av med deras negativa tankar och känslor i din kropp och energifält. Rekommenderar detta energiarbete starkt.

Kolla gärna i min gästbok, där finner du feedback från tidigare klienter.

Använd nedstående formulär för mer information och bokning.

Kontakta mig