tisdag, april 23, 2024

Jag får besök av ett arkturiskt skepp

En av mina främsta guider heter Juliano och kommer från Arkturius.

Arkturierna har en niodimensionell medvetenhet och är universums fysiker. De är fantastiska ljusvarelser som är i den absoluta frontlinjen i den individuella, kollektiva och planetära uppstigningen.

För ett tag sedan när jag satt i bilen, kände jag att det var något som åkte över bilen. När jag insåg att jag hade ett arkturiskt skepp åkandes över bilen fylldes jag med en fantastisk kärleksfull känsla och ett bubblande skratt och resten av bilfärden gick åt att kanalisera.

Ikväll på vägen hem från jobbet var skeppet tillbaka. Vissa saker är nästan oförklarliga, men skeppet kändes så nära och så kraftfullt att det nästan var surrealistiskt. För att göra det ännu mer surrealistiskt så strömmande det ner blått ljus över hela mig och bilen. Men med den otroliga frekvenshöjningen var det ingen tvekan om vad som var på gång.

Väl hemma och tillbaka i husbilen är de fortfarande kvar över mig och jag får beskedet om att de tänkt att stanna ett tag.

Inser i skrivandet stund då jag samtidigt kanaliserar att de har öppnat en portal, en interdimensionell korridor. Korridorer fungerar som broar mellan den tredimensionella och femdimensionella nivån. Genom att resa i en korridor kan man enkelt förklarat få till sig femdimensionell kunskap och kraft.

Tanken med det här inlägget var att dela med mig lite metoder för energiarbeten jag fått till mig från arkturierna. Men nu är det visst dags för mig själv att arbeta.

Med det säger jag godnatt.

Kärlek och ljus// San

Tips!