Läs mer

  Jag får besök av ett arkturiskt skepp

  En av mina främsta guider heter Juliano och kommer från Arkturius.

  Arkturierna har en niodimensionell medvetenhet och är universums fysiker. De är fantastiska ljusvarelser som är i den absoluta frontlinjen i den individuella, kollektiva och planetära uppstigningen.

  För ett tag sedan när jag satt i bilen, kände jag att det var något som åkte över bilen. När jag insåg att jag hade ett arkturiskt skepp åkandes över bilen fylldes jag med en fantastisk kärleksfull känsla och ett bubblande skratt och resten av bilfärden gick åt att kanalisera.

  Ikväll på vägen hem från jobbet var skeppet tillbaka. Vissa saker är nästan oförklarliga, men skeppet kändes så nära och så kraftfullt att det nästan var surrealistiskt. För att göra det ännu mer surrealistiskt så strömmande det ner blått ljus över hela mig och bilen. Men med den otroliga frekvenshöjningen var det ingen tvekan om vad som var på gång.

  Väl hemma och tillbaka i husbilen är de fortfarande kvar över mig och jag får beskedet om att de tänkt att stanna ett tag.

  Inser i skrivandet stund då jag samtidigt kanaliserar att de har öppnat en portal, en interdimensionell korridor. Korridorer fungerar som broar mellan den tredimensionella och femdimensionella nivån. Genom att resa i en korridor kan man enkelt förklarat få till sig femdimensionell kunskap och kraft.

  Tanken med det här inlägget var att dela med mig lite metoder för energiarbeten jag fått till mig från arkturierna. Men nu är det visst dags för mig själv att arbeta.

  Med det säger jag godnatt.

  Kärlek och ljus// San

  0
  0
  rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Fullmåne och starka energier i omlopp

  Vi närmar oss morgondagens fullmåne och det var längesedan som jag upplevde så starka energier som nu. Och det...

  Älskar du dig själv? Vår viktigaste uppgift.

  Att älska sig själv, är att prioritera sina egna behov och välmående. Det är förståelsen, att man bara kan...

  Kan ditt inre barn ta emot kärlek och vänskap?

  Det finns ingenting som är mer utvecklande, eller visar oss vart vi är i vår utveckling, såsom relationer. Och...
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x