onsdag, maj 29, 2024

Sananda -Olika medvetenhetsnivåer på jorden just nu

Hej mina vackra nobla ljuskrigare, det är jag Sananda som talar igenom min kanal San idag.

Jag vet att många av er är trötta och ibland snuddar på känslor av hopplöshet i er dagliga kamp med att avvärja er från både yttre lägre frekvenser och de inre ”demoner” som ni febrilt försöker att släppa taget om.

Det finns fyra grupper på jorden just nu och jag vill tala lite om dem med er för att ge er vägledning och hopp.

Grupp 1.

Består utav de människor som fortfarande är helt omedvetna och lever i ett totalt uttryck av tredimensionell separation. Dessa människor lever i en bubbla helt styrd av det kollektiva medvetandet och ser inte utanför den. Många i denna bubbla kommer att välja att fortsätta sin tredimensionella upplevelse på en annan planet när tiden är inne men den större delen kommer att gå vidare till de andra grupperna. Man kan säga att dessa människor är så sovande att de behöver en ordentlig väckarklocka som ringer för att de ska vakna, avslöjandet kommer funka som en chockerande men väldigt effektiv sådan.

 

Grupp 2

Består utav de människor som börjat vakna och börjat söka efter en högre mening eller ett djupare djup av medvetenhet inom de själva. Dessa är i hög grad påverkade av det ljus som strömmar mot jorden just nu, vilket i många fall leder till ganska intensiva uppvaknanden och uppstigningssymptom. För dessa människor är det viktigt att de som tillhör grupp 3 och 4 hjälper och vägleder dem, det är lätt att känna igen dem då de naturligt kommer att söka sig till er. Håll utkik!

 

Grupp 3

Består av de människor som är helt i uppvaknandets process. Ni absorberar ljuset mer än vad ni tror och är med i processens alla vändningar och vridningar. För er är det en bergochdalbana mellan hopp och förtvivlan mellan de högsta frekvenserna och de lägsta. Mellan att känna gudomlig kärlek och total bliss till att känna att ni är fast i samma gamla beteendemönster.

Ni hinner knappt att återhämta er från den ena vågen innan nästa ”överfaller” er och sköljer över er med ljus som tvingar fram nästa emotionella sår. Det känns ibland som ni springer från ena smärtan till nästa utan slut och det enda som håller er vid vettet är de stunderna då ni andas samma andetag som gud, samma andetag som mig, samma andetag som universum.

Jag vet att det är tufft för er och jag ser alla era kamper och hör alla era böner. Vi är med er, varje steg är vi med er och ALLT är väl!

När man kommit till grupp tre finns det ingen återvändo, ni ska hem och ljuset kommer att leda er hela vägen. Många av er, nästan alla har uppgifter i uppvaknandet, ni transformerar det kollektiva medvetandet, ni håller och ankrar ljuset, ni inspirerar och ni visar andra vägen till samma frihet genom er egna transformation. NI gör så mycket mer än vad ni tror när ni släpper era egna rädslor. Universum hyllar er, tappra krigare, tappra själar, nobla ljusarbetare och VI älskar er. Allt är väl! Fortsätt framåt, minns vilka ni är, minns varför ni är här.

 

Grupp 4

Består utav de människor som kommit ”längre” än de i grupp tre. Ni har transformerat det mesta av ert eget bagage och är nästan fri från de lägre frekvenserna som kommer från er själva. Ni är vägledarna, lärarna, inspiratörerna, mästarna eller på väg att bli mästare. För er handlar det om en evig väntan, en väntan på de andra grupperna och ett idogt arbete med att transformera det kollektiva medvetandet genom er medvetna uppmärksamhet, känslighet och kärlek. Minns varför ni är här, minns ert nobla uppdrag på jorden och fortsätt att transformera lägre frekvenser och sprid ljuset vart ni än går.

 

Min kärlek är med er, för evigt och oändligt.

Minns vem du är, varför du är här och ditt uppdrag i uppstigningsprocessen.

// Sananda

Tips!