Läs mer

  Juliano från Arcturus -Energistrukturer och frihet

  Hej allihop, det är jag Juliano som talar.

  Jag är väldig glad att äntligen få dela det här med er. Det jag ska prata om idag är energiarbete, som ni vet består allt utav energi. Men idag ska vi fokusera på en speciell sorts energi. Energistrukturer skapade av er själva. Alla era tankar skapar beteendemönster och känslor vilket också skapar en egen energistruktur. Säg till exempel att du har ett beteendemönster av tankar och känslor kopplade svartsjuka. Detta beteendemönster har en egen energistruktur, en egen energisignatur. San pratar oftast om en pool som metafor för detta. Så jag ska be henne förklara hennes sätt att förstå det.

  San: Tack Juliano, jag ska försöka.

  När jag fick informationen om energistrukturer till mig så tyckte jag det var lättare att förstå konceptet med hjälp av pool-metaforen. Jag tänkte mig en sån där mindre pool man hade när man var liten och hur man kunde skapa en ström genom att springa längs poolkanten i vattnet åt ett håll. Springandet är ens tankar och känslor och strömmen som skapas är energistrukturen som blir ett beteendemönster. Även om man slutar springa fortsätter ju strömmen, precis som våra beteendemönster, tankar och känslor knutna till den energistrukturen.

  Juliano: Precis, tack San. De flesta energistrukturer skapas tidigt i era liv, barndomen är en guldgruva för den som vill utvecklas snabbt i uppstigningsprocessen. Men ni har även med er energistrukturer från tidigare liv eller så har ni tagit på er dem, för att genom ert individuella arbete med dem, hjälpa till att transformera det kollektiva medvetandet.

  Ert arbete är att bli medvetna om dessa energistrukturer och sluta reagera enligt era gamla beteendemönster. San beskriver detta som att man helt plötsligt stannar upp i poolen. Och ni vet vad som händer när man stannar i en pool där det är full ström på gång. Jo, antingen dras man med och faller eller så står man starkt kvar medans vattnet splashar över benen. Många gånger faller ni men minns detta, att varje gång ni stannar sker något markant som kan komma att förändra era liv. Strömmen börjar att avta, och en dag med idogt arbete kommer den att stå helt still, vilket betyder att ni kommer att ha släppt taget om den energistrukturen och den frekvensen som den hade. Och det mina vackra ljuskrigare, det betyder frihet!

  Med kärlek och ljus, strålar jag mitt blåa ljus över er.

  Till nästa gång//Juliano

  0
  0
  rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Följ ert hjärtas röst.

  Älskade vänner Det finns inget viktigare än att följa ert hjärtas röst. Men för att göra...

  The Melchizedek order

  Wisdom keepers of the light. Vowed beloved ones of Melchizedek order. We call thy forth to...

  Ingen lämnas bakom vare sig ljus eller “mörk”.

  Käre ljusarbetare. Det är med en glädje som jag kan blicka ut över det eteriska fältet av jorden och...
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x