tisdag, april 23, 2024

Agartha vise råd- Agartha kommer bli den nya världen I Gaia

Vackra jordgrannar
Vad vi gläds åt denna dag då vi nu kan få en mer klar och tydlig kontakt med er. Vi vill börja med att kärleksfullt visa vår närvaro genom energin bakom dessa ord.

Vi är de vise råd och representanter av den inre jorden, det som många utav er känner till vid namnet Agartha.

Vi är era närmsta grannar och vår existens och värld har funnits sedan Gaias födsel.

Till motsägelse om att Agartha skapats i samband med Lemurien och Atlantis fall så har vår jord alltid funnits inuti er jord.

Det är självfallet en och samma jord som vi lever på. *Ler kärleksfullt.

Här på Agartha lever vi i en femdimensionell existens och har ett tätt samspel med vår vackra moder Gaia. Vårt samhälle är således prototypen av verkligheten gällande planeten jorden och den femdimensionella existensen.

Den värld och samhälle som ni önskar för er jord finns redan i en hög verklighet här inne hos oss och när tiden är inne så kommer vi sammansluta till ett ”samhälle”.

Den gudomliga planen i Gaias blueprint har alltid varit att vi jordbor på Agartha ska hjälpa er jordbor på jordytan. Och när den gudomliga tiden är inne så kommer de människor som valt att uppstiga ledas in av de ljusarbetare som har detta i sitt livssyfte.

Här kommer den sista uppstigningsprocessen att ta sin start och slut och det är väl inne i Agartha som ni kommer nå er slutliga uppstigning.

Gaias jordyta kommer behöva gå igenom sin egen uppstigning och för det behöver hon utrymmet utan att skada någon. Men hos oss djupt inne i vår moders hjärta är vi alla trygga och ni kommer få lära er att verka i både en femdimensionell kropp såsom ett femdimensionellt samhälle.

Agartha kommer att bli den nya världen I Gaia.

Jordskorpan kommer att transformeras och ”utifrån” kommer jorden se ut som en blå brinnande stjärna.

Många utav er är i grunden Agartha-bor som valt att verka som ljusarbetare på jordytan och det kommer bli en glädjefylld dag när vi återigen återförenas.

Vi ber er att tona in i oss och bjuda in oss till samtal för vägledning, hjälp och läkning, vi är alla här för er skull och redo att hjälpa er.

Varma jordhälsningar från// Agartha vise råd.

Tips!