måndag, mars 4, 2024

Kanalisering Ärkeängel Mikael -Kalla på mig

Vackra ljusbärare

Det här är ärkeängel Mikael som talar till er.

Det är med stor glädje som jag nu kan förmedla denna information till er.

Jag har en frekvens som gör att jag kan komma er nära på ett sätt som inte andra klarar just nu då jordens energier befinner sig i en sån låg densitet att det näst inpå är omöjligt, detta är dock inte fallet i mitt läge.

Jag klarar med lätthet av att stå er väldigt nära, vid era sidor och kan hjälpa er att skydda er.

Var medvetna vackra ljussjälar, ljusarbetare, inkarnerade änglar, ljusvarelser, vänner, familj.

Jag och mina änglar är här för att hjälpa er tills jordens frekvens har nått en högre medvetenhetsnivå och fler ljusvarelser kan verka närmare er.

Kalla på mig och mina medhjälpare, låt oss hjälpa er att hålla er skyddade och starka nu när ni blir mer känsliga för energier då ni höjer ert medvetande.

Kalla på oss dagligen.

Kalla på oss varje gång du känner av det kollektiva medvetandet.

Kalla på oss så fort du hör och känner andra människors omedvetna tankar och känslor

Låt oss hjälpa skydda er i blått ljus och hjälpa er att kapa banden till människors omedvetna tankar och energier. Så att ni kan fortsätta att göra det fantastiska arbete som ni gör med er själva. Att höja eran frekvens att släppa taget om de tredimensionella tankarna och känslorna. För många utav er blir påverkade av det kollektiva medvetandet och tror att detta är era tankar och känslor när ni egentligen har kommit mycket längre än vad ni nu förstår.

Så låt oss hjälpa er och på detta sätt kommer ni kunna komma djupare in i er själva och börja arbeta mer med det som ni behöver att transformera i er själva fortfarande för att komma ännu djupare i att släppa taget och höja eran frekvens ytterligare.

Kalla på mig dagligen, låt mig få stå vid din sida, låt mig få hålla mina armar omkring dig, låt mig få visa dig vem du är i skyddet av mitt blåa ljus.

Tips!