onsdag, maj 29, 2024

Änglaguiderna- Se dig inte om på rädslorna

Älskade vackra ljussjälar detta är änglaguiderna som talar. Vi står här med våra kärleksfulla armar vidöppna och väntar på att få känna er närhet helt integrerade med vår. Det kommer komma en dag då våra frekvenser har nått nivåer där vi faktiskt kommer att kunna omfamna varandra. Tänk, vilken fantastisk dag det kommer att bli.

Vi träder fram idag med hoppets budskap och påminnelsen om att ni alla går på rätt väg. Alla ni som valt att komma hem till våra armar igen går på den vägen som redan är utstakad med ljusets flöde och guds vilja. Vi träder fram idag med påminnelsen om att vi står där allihop,tillsammans med dina guider och vägledare. Vi står i slutet på tunneln, det enda du behöver göra är att fortsätta gå framåt.

Se dig inte om på sidorna där finns bara rädslorna som vill förhala din gudsbestämda process. Nej, håll huvudet högt upp, ryggen rak och se på oss, se hur vi står här och ser dig ta vartenda steg framåt. Fortsätt bara gå och så ska du se att du snart har kommit hela vägen fram.

Vi älskar dig// Änglaguiderna

Tips!