test
tisdag, juni 25, 2024

Ärkeängel Uriel -Vi är “nya” på det här jobbet.

Jag är Uriel, uppstigningens ljus och vägledare.

Det är med en tacksamhet och glädje som jag nu och i framtiden kommer kunna kanaliseras genom denna kanal. Uppstigningsprocessen går enligt plan och i ett flöde behagligt nog för er flesta. Även om vi har stora kunskaper om vad ni klarar av och behöver är det många utav oss på denna ”sida” som aldrig upplevt inkarnationer på jorden och mer än så, lämnat vår högsta frekvens för att evolvera tillbaka och expandera längre än så.

Detta betyder att vi i en bemärkelse är ”nya” på det här jobbet och inte alltid i full vetskap om hur tufft det är för er. Med detta vill jag be om er hjälp att förmedla till oss när ni vill skjutsa på er uppstigning ytterligare, när ni klarar mer men även i dess motsats. När det går för fort, när det blir för smärtsamt och tufft, så säg det till oss och be oss att dra ner på intensiteten lite.

Detta är ett arbete som vi många gör tillsammans, en klar kommunikation och intention kommer hjälpa oss alla på vägen. Främst er här på jorden, ni krigare som upplever transformationen utifrån ett tredimensionellt perspektiv, om än resan i grunden är kärleksfull så är den på sina sätt smärtsam, hård och tuff för er. Vi är medvetna om den sanningen, men som nämnt innan kan många utav oss vi inte känna den, uppleva den och förstå den såsom ni gör. Kommunicera med oss och minns att vi gör det här tillsammans, din resa är vår resa, din resa är hela mänsklighetens resa och universums resa.

Ni är ljuskrigarna, ljusbärarna och det är med en sån stor glädje vi nu närmar oss slutet på projektet jorden. Denna fas är den mest spännande, mest utvecklande och mest fantastiska fas på era uppdrag. När ni återigen sammansluter er med varandra, när ni helt minns vilka ni är som unika ljussjälar och integrerar den sanningen på cellnivå, när ni genom era minnen, era ögon, era känslor och upplevelser äntligen får se sanningen, gud och kärleken visa sin evighet, sin oändlighet och sin kärlek.

Det är med en överväldigande lycka vi snart ses på nära håll igen.

All guds kärlek// Uriel

Tips!