Läs mer

  Ärkeängel Uriel -Vi är “nya” på det här jobbet.

  Jag är Uriel, uppstigningens ljus och vägledare.

  Det är med en tacksamhet och glädje som jag nu och i framtiden kommer kunna kanaliseras genom denna kanal. Uppstigningsprocessen går enligt plan och i ett flöde behagligt nog för er flesta. Även om vi har stora kunskaper om vad ni klarar av och behöver är det många utav oss på denna ”sida” som aldrig upplevt inkarnationer på jorden och mer än så, lämnat vår högsta frekvens för att evolvera tillbaka och expandera längre än så.

  Detta betyder att vi i en bemärkelse är ”nya” på det här jobbet och inte alltid i full vetskap om hur tufft det är för er. Med detta vill jag be om er hjälp att förmedla till oss när ni vill skjutsa på er uppstigning ytterligare, när ni klarar mer men även i dess motsats. När det går för fort, när det blir för smärtsamt och tufft, så säg det till oss och be oss att dra ner på intensiteten lite.

  Detta är ett arbete som vi många gör tillsammans, en klar kommunikation och intention kommer hjälpa oss alla på vägen. Främst er här på jorden, ni krigare som upplever transformationen utifrån ett tredimensionellt perspektiv, om än resan i grunden är kärleksfull så är den på sina sätt smärtsam, hård och tuff för er. Vi är medvetna om den sanningen, men som nämnt innan kan många utav oss vi inte känna den, uppleva den och förstå den såsom ni gör. Kommunicera med oss och minns att vi gör det här tillsammans, din resa är vår resa, din resa är hela mänsklighetens resa och universums resa.

  Ni är ljuskrigarna, ljusbärarna och det är med en sån stor glädje vi nu närmar oss slutet på projektet jorden. Denna fas är den mest spännande, mest utvecklande och mest fantastiska fas på era uppdrag. När ni återigen sammansluter er med varandra, när ni helt minns vilka ni är som unika ljussjälar och integrerar den sanningen på cellnivå, när ni genom era minnen, era ögon, era känslor och upplevelser äntligen får se sanningen, gud och kärleken visa sin evighet, sin oändlighet och sin kärlek.

  Det är med en överväldigande lycka vi snart ses på nära håll igen.

  All guds kärlek// Uriel

  0 0 rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Följ ert hjärtas röst.

  Älskade vänner Det finns inget viktigare än att följa ert hjärtas röst. Men för att göra...

  The Melchizedek order

  Wisdom keepers of the light. Vowed beloved ones of Melchizedek order. We call thy forth to...

  Ingen lämnas bakom vare sig ljus eller “mörk”.

  Käre ljusarbetare. Det är med en glädje som jag kan blicka ut över det eteriska fältet av jorden och...

  10 KOMMENTARER

  guest
  10 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Siv Nordlander
  Siv Nordlander
  juni 25, 2019 11:26 f m

  Tack för dessa vackra, klingande ord. Ja, det var ett smärtsamt uppvaknande att inkarnera till denna jorderesa. Men fått många lärdomar. Wahe Guru 💖

  Hanna
  Hanna
  juni 25, 2019 12:02 e m

  När sker ett skifte ? kommer vi märka det ?

  Pelle Holmlund
  Pelle Holmlund
  juni 25, 2019 7:47 e m

  Jag träffade Uriel på en seans med Mariana Stjärna för ca 10 år sedan. Uriel har hjälp mig ibland när jag tänkt på honom.

  Pelle Holmlund
  Pelle Holmlund
  juni 25, 2019 7:57 e m

  Jag har blivit auratransformerade för ca 7- 8 år sedan. Jag har hört att auratransformeringen inte är bra för mig. Jag har jättesvårt att kunna meditera nu. Var vänder jag mig för att kolla detta?

  jon nilsson
  jon nilsson
  december 8, 2019 4:09 e m

  Svårigheten, för mig, består i att känslorna och den nya medvetenheten krockar. Att veta en sak och känna den är en annan. Att ta sig ur en osanning som format hela ens känsloliv och att sedan befinna sig i en annan sanning är turbulent. Omskakande. Hur skall man nu göra sina val. Vilken röst skall man följa. Och hur befriar man sig från smärtan som man vet inte borde vara där.
  Jon

  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  10
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x