Kanalisering från Gud -Tvillingsjälens återförening

Kanalisering från Gud -Tvillingsjälens återförening

Käre barn. Jag vet att du är trött och att resan har varit lång. I eoners av tid har du varit skild från mig, likt en stolt fader släppte jag iväg dig ur mitt hjärta. Med min kärleksfulla hand skapade jag din själ och delade den i två. Två aspekter som i en integrerad helhet skapar min universella energi, bestående utav maskulint och feminint. Den högsta vibrationens essäns som i en subtil dans skapar obeständigheten i den kosmologiska evigheten.

Jag ser dig mitt vackra barn, med mitt kärleksfulla guds öga, har jag följt dig från livstider till livstider på olika planeter med olika syften och uppdrag. Jag har sett dig försvinna bort från mig då du dykt ner i de mörkaste mörker. Men mörkret är jag och du har alltid legat tryggt i mitt hjärta och den hand som separerade dig från mig. Med mitt kärleksfulla bultande hjärta har jag känt dig när du på toppen av dina berg åkallat mig och tillsammans har vi vunnit strider, älskat, dött och återfötts.  

Mitt älskade barn, nu är tiden inne för dig att återigen vakna till din fulla sanning. Till din hjälp har du ditt högre jag, aspekten utav dig som bär din själs energi från den högsta nivån du under denna tid skild från mig har uppnått. Men käre barn du ska högre än så, du ska återigen minnas att ditt hjärta skapades från mitt. I min hand där du skapades och separerades till två aspekter av din själ ska du nu återigen återförenas med den andra energiaspekten av din själs unika vibration.

Tillsammans och enade, innehar ni den högsta sanningen och kan förkroppsliga den i hela ert varande. Genom denna återförening kommer ni kunna vara det renaste uttrycket av mig, utan att helt återgå tillbaka till mitt hjärta. Ni kommer uppnå er fulla kraft och uppfylla det själssyfte som vi tillsammans utformat i er blåkopia. Var inte rädd älskade barn utan omfamna er själva. Det är dags att komma hem nu och ingen kraft är starkare än min, Guds vilja, brinnande tillsammans i vårt hjärta.

Gud

error

8
Lämna gärna en kommentar

avatar
Jessika Lindstedt
Gäst
Jessika Lindstedt

Så underbart vackert💚💚💚

Siv Nordlander
Gäst
Siv Nordlander

Tack 🌟vilken gudomlig poesi för min ande och själ🌟jag fäller en tår för skönheten i detta budskap.

Lena Paulson
Gäst
Lena Paulson

Läste med tårar i ögonen, så vackert skrivet🙏🙏❤❤

Anita
Gäst
Anita

Så trösterikt! Tröttheten är ständigt närvarande och jag vågar knappast tro att jag skall återförenas med min andra halva. Tack Gud!! ❤️🙏❤️

Jeanette
Gäst
Jeanette

💗💗💗

Eva Gustavsson
Gäst
Eva Gustavsson

Namaste.Thankyou Tack kära primecreator.God.

Ulla
Gäst
Ulla

Så vackert skrivit ❤️🙏

Hej
Gäst
Hej

Som vanligt så lovar Gud runt, men håller tunt.

Är det tusende gången löftena inte infrias? Miljonte gången kanske?