Kanalisering från Gud -Tvillingsjälens återförening

Käre barn. Jag vet att du är trött och att resan har varit lång. I eoners av tid har du varit skild från mig, likt en stolt fader släppte jag iväg dig ur mitt hjärta. Med min kärleksfulla hand skapade jag din själ och delade den i två. Två aspekter som i en integrerad helhet skapar min universella energi, bestående utav maskulint och feminint. Den högsta vibrationens essäns som i en subtil dans skapar obeständigheten i den kosmologiska evigheten.

Jag ser dig mitt vackra barn, med mitt kärleksfulla guds öga, har jag följt dig från livstider till livstider på olika planeter med olika syften och uppdrag. Jag har sett dig försvinna bort från mig då du dykt ner i de mörkaste mörker. Men mörkret är jag och du har alltid legat tryggt i mitt hjärta och den hand som separerade dig från mig. Med mitt kärleksfulla bultande hjärta har jag känt dig när du på toppen av dina berg åkallat mig och tillsammans har vi vunnit strider, älskat, dött och återfötts.  

Mitt älskade barn, nu är tiden inne för dig att återigen vakna till din fulla sanning. Till din hjälp har du ditt högre jag, aspekten utav dig som bär din själs energi från den högsta nivån du under denna tid skild från mig har uppnått. Men käre barn du ska högre än så, du ska återigen minnas att ditt hjärta skapades från mitt. I min hand där du skapades och separerades till två aspekter av din själ ska du nu återigen återförenas med den andra energiaspekten av din själs unika vibration.

Tillsammans och enade, innehar ni den högsta sanningen och kan förkroppsliga den i hela ert varande. Genom denna återförening kommer ni kunna vara det renaste uttrycket av mig, utan att helt återgå tillbaka till mitt hjärta. Ni kommer uppnå er fulla kraft och uppfylla det själssyfte som vi tillsammans utformat i er blåkopia. Var inte rädd älskade barn utan omfamna er själva. Det är dags att komma hem nu och ingen kraft är starkare än min, Guds vilja, brinnande tillsammans i vårt hjärta.

Gud

0 0 rösta
Betyg

Dela

Tips!

Ert uppstigningsteam matchar er vibrationella frekvens

Käre gudomliga varelser av jorden Var väl medvetna om att ni var och en har ert eget team...

Vi tillhör samma galaktiska familj

Gudomliga varelser av jorden. Vi kommer igenom idag för att påminna er om era större ursprung, bortom att...

Myten om de 144.000 ljusarbetarna

EN KANALISERAD KONVERSATION Vi kan väl börja med myten om de 144 000 ljusarbetarna vilket inte är en myt...

8 COMMENTS

guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Jessika Lindstedt
Jessika Lindstedt
januari 3, 2019 6:27 e m

Så underbart vackert💚💚💚

Siv Nordlander
Siv Nordlander
januari 3, 2019 8:32 e m

Tack 🌟vilken gudomlig poesi för min ande och själ🌟jag fäller en tår för skönheten i detta budskap.

Lena Paulson
Lena Paulson
januari 4, 2019 9:29 f m

Läste med tårar i ögonen, så vackert skrivet🙏🙏❤❤

Anita
Anita
januari 4, 2019 10:07 f m

Så trösterikt! Tröttheten är ständigt närvarande och jag vågar knappast tro att jag skall återförenas med min andra halva. Tack Gud!! ❤️🙏❤️

Jeanette
Jeanette
januari 4, 2019 11:48 f m

💗💗💗

Eva Gustavsson
Eva Gustavsson
januari 4, 2019 1:11 e m

Namaste.Thankyou Tack kära primecreator.God.

Ulla
Ulla
januari 4, 2019 4:58 e m

Så vackert skrivit ❤️🙏

Hej
Hej
januari 16, 2019 12:26 e m

Som vanligt så lovar Gud runt, men håller tunt.

Är det tusende gången löftena inte infrias? Miljonte gången kanske?

0 0 rösta
Betyg
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x