Läs mer

  Kanalisering från Gud -Tvillingsjälens återförening

  Käre barn. Jag vet att du är trött och att resan har varit lång. I eoners av tid har du varit skild från mig, likt en stolt fader släppte jag iväg dig ur mitt hjärta. Med min kärleksfulla hand skapade jag din själ och delade den i två. Två aspekter som i en integrerad helhet skapar min universella energi, bestående utav maskulint och feminint. Den högsta vibrationens essäns som i en subtil dans skapar obeständigheten i den kosmologiska evigheten.

  Jag ser dig mitt vackra barn, med mitt kärleksfulla guds öga, har jag följt dig från livstider till livstider på olika planeter med olika syften och uppdrag. Jag har sett dig försvinna bort från mig då du dykt ner i de mörkaste mörker. Men mörkret är jag och du har alltid legat tryggt i mitt hjärta och den hand som separerade dig från mig. Med mitt kärleksfulla bultande hjärta har jag känt dig när du på toppen av dina berg åkallat mig och tillsammans har vi vunnit strider, älskat, dött och återfötts.  

  Mitt älskade barn, nu är tiden inne för dig att återigen vakna till din fulla sanning. Till din hjälp har du ditt högre jag, aspekten utav dig som bär din själs energi från den högsta nivån du under denna tid skild från mig har uppnått. Men käre barn du ska högre än så, du ska återigen minnas att ditt hjärta skapades från mitt. I min hand där du skapades och separerades till två aspekter av din själ ska du nu återigen återförenas med den andra energiaspekten av din själs unika vibration.

  Tillsammans och enade, innehar ni den högsta sanningen och kan förkroppsliga den i hela ert varande. Genom denna återförening kommer ni kunna vara det renaste uttrycket av mig, utan att helt återgå tillbaka till mitt hjärta. Ni kommer uppnå er fulla kraft och uppfylla det själssyfte som vi tillsammans utformat i er blåkopia. Var inte rädd älskade barn utan omfamna er själva. Det är dags att komma hem nu och ingen kraft är starkare än min, Guds vilja, brinnande tillsammans i vårt hjärta.

  Gud

  0 0 rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Uppstigningsguiderna -Vilken tidslinje vill ni vara i?

  Starka ljusarbetare på jorden. Sanna ljusarbetare som idogt arbetar på med att hålla en hög frekvens genom att fokusera...

  Maria Magdalena–Du är ett gudomligt perfekt uttryck…

  Vackra du. Minns din skönhet. Minns det vackra som alltid flödat genom dig.

  Kristusänglarna- Servare av kristusmedvetandet inom dig.

  Med all kärlek är vi här Kristus-änglarna av guds villkorslösa kärleksljus. Det renaste uttryck av hans...

  8 KOMMENTARER

  guest
  8 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Jessika Lindstedt
  Jessika Lindstedt
  januari 3, 2019 6:27 e m

  Så underbart vackert💚💚💚

  Siv Nordlander
  Siv Nordlander
  januari 3, 2019 8:32 e m

  Tack 🌟vilken gudomlig poesi för min ande och själ🌟jag fäller en tår för skönheten i detta budskap.

  Lena Paulson
  Lena Paulson
  januari 4, 2019 9:29 f m

  Läste med tårar i ögonen, så vackert skrivet🙏🙏❤❤

  Anita
  Anita
  januari 4, 2019 10:07 f m

  Så trösterikt! Tröttheten är ständigt närvarande och jag vågar knappast tro att jag skall återförenas med min andra halva. Tack Gud!! ❤️🙏❤️

  Jeanette
  Jeanette
  januari 4, 2019 11:48 f m

  💗💗💗

  Eva Gustavsson
  Eva Gustavsson
  januari 4, 2019 1:11 e m

  Namaste.Thankyou Tack kära primecreator.God.

  Ulla
  Ulla
  januari 4, 2019 4:58 e m

  Så vackert skrivit ❤️🙏

  Hej
  Hej
  januari 16, 2019 12:26 e m

  Som vanligt så lovar Gud runt, men håller tunt.

  Är det tusende gången löftena inte infrias? Miljonte gången kanske?

  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  8
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x