Kanalisering från mitt högre jag -Kampen är förbi!

Kanalisering från mitt högre jag -Kampen är förbi!

Vackra ljussjälar.

Kampen är förbi, tillåt er att vara, tillåt er att bada i glädje och njut. Njut av maten du äter, njut av känslan av din vilande kropp, njut av närhet, av kärlek och av att vara med dig själv. Ta av er löparskorna, ta av er rustningen, ta av er sköldarna och sänk garden. Er själsliga utveckling, er femdimensionella transformation och frihet sker i nuet och det är i nuet du finner harmonin, lyckan och den villkorslösa kärleken. Tillåt er själva att vila, att integrera att bara vara i ett tillstånd av varande. Precis där ni är, precis som ni är, med all självkärlek och frid.

Kampen är förbi, KAMPEN ÄR FÖRBI.

Kärleken och uppstigningen är här, nu och för evigt nu. Du behöver bara älska dig själv, vila och integrera. Allt är väl nu, för evigt väl. Tiden är inne då projektet jorden lider mot sitt slut, lidandet går mot sitt slut, Friheten är här nu, för evigt här. Vila nu, älska er själva, precis som ni är, precis så långt som ni kommit, vi är snart tillsammans igen.

Med all min kärlek så vakar jag över er//San

error

1
Lämna gärna en kommentar

avatar
Bror Grönholm
Gäst
Bror Grönholm

Är detta budskap verkligen sant?🤔
Må så vara att processen för Uppstigningen inte längre går att stoppa, men ännu återstår många kliv och utrensningar och avslöjanden…?🤔👀