måndag, mars 4, 2024

Naturens själsrike- Känn på din axel, kanske sitter en av oss där

I ljuset stiger vi fram.

Vi är jordens naturväsen, trädens själar, vattendragens beskyddare, devorna gömda i mossornas slöjor, älvorna dansade på de gula fälten. Vi är glädjen i regndropparna, vi är vinden som blåser, trädens som susar, stillheten i den sovande skogen. Vi är överallt och ingenstans med varje levande ting totalt integrerade med vår vackra moder jord. Vi är den osynliga markpatrullen, i mängder, hundratusentals, miljontals, biljontals. Vi är jordens stolthet och dunkande hjärta.

Vi håller era parker, era trädgårdar, era djur och växter i glädje, omtanke och kärlek. Tillsamman dansar vi, tillsammans arbetar vi, tillsammans gläds vi över den fantastiska verklighet vi lever i.

Nästa gång vinden blåser på din kind, kall och hård. Känn på din axel, kanske sitter en av oss där och försöker lära dig att rida med vinden istället för att skygga för den. Kanske lär vi dig att ta ett djup andetag för första gången i ditt liv och känna hur levande du tillsammans integrerad med moder jords andetag kan känna dig. Och hur kylan faktiskt värmer ditt hjärta och hjälper dig att öppna upp det.

Nästa gången regnet faller från skyn, släpp då taget om det du gör och ställ dig ute och se upp mot skyn, blunda och låt regndropparna falla ner för ditt ansikte. Känn själen i varje regndroppe och känn hur den försöker lära dig att älska dig själv medan den smeker dig på din kind.

Vi är naturväsen, naturens själar, ljusarbetarna, älvorna, alverna, feerna, devorna och vi är med dig varje steg i uppstigningsprocessen. Låt oss hjälpa dig att finna hem igen, hem till att känna samma integrerade kärlek och glädje vi gör genom att gunga i samma takt, andas samma andetag och slå samma hjärtslag som vår vackra planet vi kallar vårt hem.

Med grönskande glädje, blåsande kärlek och droppande lycka// Naturens själsrike

Tips!