Läs mer

  Naturens själsrike- Känn på din axel, kanske sitter en av oss där

  I ljuset stiger vi fram.

  Vi är jordens naturväsen, trädens själar, vattendragens beskyddare, devorna gömda i mossornas slöjor, älvorna dansade på de gula fälten. Vi är glädjen i regndropparna, vi är vinden som blåser, trädens som susar, stillheten i den sovande skogen. Vi är överallt och ingenstans med varje levande ting totalt integrerade med vår vackra moder jord. Vi är den osynliga markpatrullen, i mängder, hundratusentals, miljontals, biljontals. Vi är jordens stolthet och dunkande hjärta.

  Vi håller era parker, era trädgårdar, era djur och växter i glädje, omtanke och kärlek. Tillsamman dansar vi, tillsammans arbetar vi, tillsammans gläds vi över den fantastiska verklighet vi lever i.

  Nästa gång vinden blåser på din kind, kall och hård. Känn på din axel, kanske sitter en av oss där och försöker lära dig att rida med vinden istället för att skygga för den. Kanske lär vi dig att ta ett djup andetag för första gången i ditt liv och känna hur levande du tillsammans integrerad med moder jords andetag kan känna dig. Och hur kylan faktiskt värmer ditt hjärta och hjälper dig att öppna upp det.

  Nästa gången regnet faller från skyn, släpp då taget om det du gör och ställ dig ute och se upp mot skyn, blunda och låt regndropparna falla ner för ditt ansikte. Känn själen i varje regndroppe och känn hur den försöker lära dig att älska dig själv medan den smeker dig på din kind.

  Vi är naturväsen, naturens själar, ljusarbetarna, älvorna, alverna, feerna, devorna och vi är med dig varje steg i uppstigningsprocessen. Låt oss hjälpa dig att finna hem igen, hem till att känna samma integrerade kärlek och glädje vi gör genom att gunga i samma takt, andas samma andetag och slå samma hjärtslag som vår vackra planet vi kallar vårt hem.

  Med grönskande glädje, blåsande kärlek och droppande lycka// Naturens själsrike

  0 0 rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Följ ert hjärtas röst.

  Älskade vänner Det finns inget viktigare än att följa ert hjärtas röst. Men för att göra...

  The Melchizedek order

  Wisdom keepers of the light. Vowed beloved ones of Melchizedek order. We call thy forth to...

  Ingen lämnas bakom vare sig ljus eller “mörk”.

  Käre ljusarbetare. Det är med en glädje som jag kan blicka ut över det eteriska fältet av jorden och...

  5 KOMMENTARER

  guest
  5 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Jessika Lindstedt
  Jessika Lindstedt
  december 10, 2018 5:44 e m

  Naturlig poesi rakt in i mitt hjärta så mjukt och vackert💙

  Eva Gustavsson
  Eva Gustavsson
  december 11, 2018 6:14 f m

  I feel you.love and grace.

  Alvkvinna
  Alvkvinna
  september 26, 2020 8:01 f m

  Jag sett en vit älva stående på mitt knä i bilen och ville att jag skulle se henne för hon visste att “här har vi en som kan se oss” från skogen Tiveden som är känd för sina naturväsen och sedan flög hon ut tillbaka när Tiveden skogen tog slut, jag har en annan älva i min lägenhet med beige kropp och trollsändevingar som håller mig sällskap på vinterhalvåret och flyger där ute på sommrar. Jag har sett ett litet troll i min soffa tydligt när jag blundade och vilade kvar i sängen på sovmorgon en Lördag och då mötes… Läs mer...

  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  5
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x