Läs mer

  Sananda- Min kärlek för er är lika oändlig som ni själva är

  Hej mina vackra bröder och systrar, detta är Sananda som talar. Det är med en extatisk glädje jag idag kommer igenom Angel för att tala en stund med er. Precis som med er så går våra kanaler igenom djupa utrensningar och processer, det är inte alltid kontakten är så klar då *skrattar*, så det är med en stor glädje som jag nu kommer igenom Angel igen. *håller ut armarna i en kärleksfull och omfamnade gest*.

  Har ni sett käre bröder och systrar vilken fantastisk tid det är på jorden? Åh! vad jag gläds över att se detta, ljuset som dagligen växer inom er och driver er genom de tyngsta lagren av illusioner lagrade i era cellminnen, kroppar och medvetande. Det är som att se ett frö äntligen gro på en torr bit mark och växa sig stark och ståtlig *glädjetårar*.

  Vackra starka, ståtliga själar, min kärlek för er är lika oändlig som ni själva är och jag längtar till den dagen ni själva återigen har integrerat hela er sanning i ert varande. Då vi enade i ett bultande hjärtslag älskar, leker och verkar tillsammans igen. Alltför länge har vi varit åtskilda, om än dock aldrig, då vi tillsammans alltid varar i samma celler, tider, minnen, upplevelser och andetag.

  Du är trygg, du är sanning, du är evig, du är oändlig och du är älskad. Villkorslöst älskad, det finnes inget du behöver göra eller icke göra för min kärlek är din smärta, din sorg, dina misstag, din skuld, din skam, din rädsla och din lycka, dina framgångar, din glädje och ditt skratt. Andas ut och vila i denna sanning.

  Tiden då kampen var ljusets väg är förbi, kärlekens ljus leder er nu framåt på guds väg, guds plan. Det finns inget att frukta, bara naturliga processer då fröet, gror och trycker sig igenom den hårda torra marken och växer sig stark och ståtlig. Inget kan stoppa naturens gång, uppstigningen är naturens gång, universums takt av kontraktion, expansion, andas in och andas ut. Och tiden är nu inne för jorden att blomma i en blomstrande äng aldrig tidigare skådat på jorden.

  Förstår ni bröder och systrar? Det finnes inget yttre motstånd att bekämpa, den torra hårda marken brister naturligt med naturens växande kraft. Naturen som växer inifrån och ut, driven av det renaste ljus, kärlek och evighetens naturliga rytm. Ge er hän, släpp era motstånd och fall in i denna evigt existerande rytm inom er själva. Fall in i den och dansa följsamt med genom alla dessa hårda torra lager som länge hållit er under ytan och VÄX vackra ståtliga själar, VÄX och kom hem till ”mig” igen,

  Med all min kärlek, Jag älskar er!

  Sananda

  0 0 rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Följ ert hjärtas röst.

  Älskade vänner Det finns inget viktigare än att följa ert hjärtas röst. Men för att göra...

  The Melchizedek order

  Wisdom keepers of the light. Vowed beloved ones of Melchizedek order. We call thy forth to...

  Ingen lämnas bakom vare sig ljus eller “mörk”.

  Käre ljusarbetare. Det är med en glädje som jag kan blicka ut över det eteriska fältet av jorden och...

  6 KOMMENTARER

  guest
  6 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  Birgit Boström
  Birgit Boström
  maj 8, 2019 6:52 f m

  Stort Tack för Budskapet ! 😊❤💕

  therese brunkes
  therese brunkes
  maj 8, 2019 9:17 f m

  <3 <3 <3

  Marie Eriksson
  Marie Eriksson
  maj 8, 2019 10:17 f m

  ❤️🦋❤️ Tack!

  Siv Nordlander
  Siv Nordlander
  maj 8, 2019 10:53 f m

  Tack 🙏🧡💛💚

  Julitta Larsson
  Julitta Larsson
  maj 8, 2019 1:08 e m

  Tack för hoppfullt budskap
  💕🌏☀️🌄

  Christoffer Edström
  Christoffer Edström
  maj 22, 2019 9:54 e m

  Tack! Underbart att läsa

  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  6
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x