Läs mer

  Juliano från Arkturius -Nya frekvenser av ljus

  Hej allihop

  det här är Juliano som talar genom San, min kanal just nu. Nya frekvenser av ljus kommer fortare än någonsin tidigare mot jorden och detta kan upplevas genom diverse uppstigningssymptom och obehagligheter. Sömnbrist är ett utav dem, högre frekvenser kan ibland göra att man känner sig uppskruvad och inte kommer till ro, tankar flyger och far mer än vanligt och det kommer för många av er kännas som ett bakslag då tankar ni trodde ni hade släppt taget om kommer att komma upp till ytan nu igen.

  Tiden som kommer nu är en tid av djup rening, energin som sköljer över er och jorden just nu är till för att skaka loss de djupt rotade blockeringarna och resterna ni har i er. Detta för att ni inte på något sätt ska stagnera i er arbete med att släppa på känslor och beteendemönster som inte längre är till för eget bästa. Det är en tuff tid för många av er som är på gång nu och jag vill meddela er med all kärlek och ljus att ni inte är ensamma och att vi arkturierna är med er varje steg. Ni har var och en er egna arkturiska guide och jag uppmanar er härmed att försöka ta kontakt med er guide för att få hjälp med att höja era frekvenser och få tröst, hopp och kärlek i svåra stunder som kan uppstå. När mörkret ska ut kan en del fladdermöss flyga ut igenom dörren och det kan vara skrämmande för en del av er.

  Misströsta inte vackra ljusarbetare, allt är precis som det ska och ni är precis där ni ska vara i ert arbete. Allt sker helt enligt plan och allt är väl. I evighet och kärlekens villkorslösa oändlighet.

  Må ni finna vägen hem

  Med kärlek//Juliano

  0
  0
  rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Följ ert hjärtas röst.

  Älskade vänner Det finns inget viktigare än att följa ert hjärtas röst. Men för att göra...

  The Melchizedek order

  Wisdom keepers of the light. Vowed beloved ones of Melchizedek order. We call thy forth to...

  Ingen lämnas bakom vare sig ljus eller “mörk”.

  Käre ljusarbetare. Det är med en glädje som jag kan blicka ut över det eteriska fältet av jorden och...
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x