Läs mer

  Moder Maria -Att läka sitt inre barn.

  Hej mina älskade barn

  Det är jag Maria som talar till er idag.

  Jag vill lyfta ert fokus en stund till era inre barn och påminna er om hur viktigt det är att läka denna aspekt av er själva. För mig den som kallas den heliga modern ser jag konstant era inre barn och hur de försöker räcka ut till er för att få er uppmärksamhet och kärlek.

  De är en av de viktigaste aspekterna av er själva i uppstigningsprocessen. De håller i en stor del av de svaren ni behöver bli medvetna, acceptera, känna och släppa taget om. Så idag vill jag lära er en liten meditation som jag och San arbetar mycket med för att få kontakt med ert inre barn och hjälpa det att släppa taget och läka.

  Meditera en stund tills du uppnått ett meditativt tillstånd av inre lugn och ro. Kalla på mig, Maria att vara vid din sida och hjälpa dig med att nå ut och läka ditt inre barn. Sedan börjar du känna efter, se, leta efter vart ditt inre barn kan befinna sig just nu. Sitter hon i sitt gamla rum på sängen, är hon i sin koja i skogen eller har hon gömt sig under sängen?

  Tänk på dig själv som barn och vart du brukar vara. När du funnit dig själv är det dags att ta kontakt. Precis som med vilket”okänt” barn som helst gäller det att vara försiktig. För många av er är det precis vad ert inre barn är för er idag ”okänt”, då många av er glömt bort denna aspekt av er själva. Ha detta i åtanke när ni går fram och försöker prata med det, ibland vill hon inte prata alls och då gäller det för dig att komma på något att få henne att öppna sig. Kom ihåg att du har hela den andliga dimensionen till din hjälp.

  Hon kanske känner sig tryggare om du bjuder in ett kraftdjur eller något änglaväsen. Det viktigaste för dig är att försöka få kontakt och bygga en ny relation. Hon håller alla svaren för mycket av det du behöver veta för att läka och kan ge dig en större medvetenhet och förståelse för beteendemönster och känslor du kanske har svårt att släppa taget om.

  Och tänk att du idag, tillsammans med oss, kan ge ditt inre barn all den kärlek, acceptans, förståelse och trygghet den aldrig fick. Du, tillsammans med oss, kan få henne att läka, skratta och bli hel. Och detta mina kära vänner, mina vackra barn är den största gåvan och hjälpen ni kan ge er själva i processen med att släppa taget, läka och fortsätta stiga i frekvens. Hon väntar på er, och så gör jag.

  Med all min moderliga kärlek, må ni alla bli fria.

  //Maria

  0
  0
  rösta
  Betyg

  Dela

  Läs gärna

  Uppstigningsguiderna -Vilken tidslinje vill ni vara i?

  Starka ljusarbetare på jorden. Sanna ljusarbetare som idogt arbetar på med att hålla en hög frekvens genom att fokusera...

  Maria Magdalena–Du är ett gudomligt perfekt uttryck…

  Vackra du. Minns din skönhet. Minns det vackra som alltid flödat genom dig.

  Kristusänglarna- Servare av kristusmedvetandet inom dig.

  Med all kärlek är vi här Kristus-änglarna av guds villkorslösa kärleksljus. Det renaste uttryck av hans...
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments
  0 0 rösta
  Betyg
  Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
  0
  Would love your thoughts, please comment.x
  ()
  x