test
tisdag, juni 25, 2024

Uppstigningsguiderna -Pengar och andlighet

Ja det här med pengar. Vi kan börja med att förklara att universum verkar utifrån balans, allt är i konstant rörelse och i en konstant förändring, men den undergående kraften som håller allt på plats är balans.

Därav sker allting som du gör åt ena hållet även åt det andra hållet, därav karma. Se dig själv som en vågskål med två vågar. När du stilla vilar, verkar och varar i mitten lever du fullt i linje med universums essäns, dess ursprungsläge, dess stabila grund, underström och kraft.

Detta gör du när du ger och tar energi i ett balanserat flöde, där du ger lika mycket som du tar. När du inte gör det kommer hela universums kraft naturligt försöka att balansera ut detta. Varför? Jo för att universum strävar hela tiden efter att behålla sitt naturliga tillstånd. Lagen om balans är en universell lag som ej går att rubba på.

En blomma dör, en ny föds, ni behandlar er planet illa, planeten transformerar dessa energier genom olika naturkatastrofer som direkt påverkar er, du gör någon illa i ett liv, personen kommer tillbaka i nästa liv och ni får möjligheten att balansera ut energierna igen.

Samma gäller pengar och pengar är såsom allt annat energi och såsom allt annat är en balans i utbyte av energin det som skapar balansen. Ett givande och tagande i en perfekt harmoni.

Men säg att du har ett sådant motstånd för pengar att du knappt vågar TA betalt eller GE betalt. Pengar och andlighet är en konflikt inom många utav er som varat i livstider. Detta motstånd får er ur balans och den ena vågskålen kommer sjunka djupt medan den andra hänger fritt i luften och universum kommer försöka balansera ut detta genom att ta/ge energier från andra områden i ditt liv.

I grunden är allt energi och det spelar alltså ej någon roll i vilken ”valuta” eller hur utbytet av energierna sker på, så länge ett balanserat utbyte sker från den högsta nivån. Säg att någon hjälper dig, du hjälper då vidare en annan person och balansen har uppnåtts. På detta sätt är du hela tiden i linje med allt det överflöd du förtjänar.

Du kanske tänker nu vad överflöd har med balans att göra? Jo, ur den mest balanserade tillvaron ni kan nå så finns det ett överflöd av allt ni kan tänka er. Tänk er universums oändlighet och rikedom, denna når ni när ni lever helt i linje med universums essäns, alltså i balans.

Så för att sammanfatta det så är pengar energi precis som allt annat och för att leva i den perfekta harmonin och i balans med hela universum så gäller det att ha dina vågskålar stabilt och stilla-ståendes i mitten. Ett givande och tagande inom alla aspekter av ditt liv och BALANS är det ledord som tar er dit. Till universums överflöd av allt ni behöver.

//Uppstigningsguiderna

Tips!