test
tisdag, juni 25, 2024

Sananda och min själ San- Glöm inte bort att ni har varandra

Hej vackra ljusbärare.

Idag så blandar jag Sananda och San våra energier och talar till er som en.

Vi träder fram idag för att påminna er om och uppmana er till att hjälpa varandra i uppstigningsprocessen. Minns att ni är många hundratusentals visa och kraftfulla ljusbärare på jorden. Sträck er inte bara uppåt mot oss och neråt mot moder jord utan också mot varandra, till varandra och för varandra.

Glöm inte bort att ni har varandra i detta intensiva arbete som ni åtagit er. Ni har alla era unika och fantastiska gåvor och kan hjälpa varandra på otroligt givande sätt. Glöm inte bort era uppdrag på jorden och ert nobla åtagande, det är det absolut viktigaste och den största anledningen till att många av er inkarnerat på jorden under denna tid.

I livstider innan har ni förberett er för att vara gud till lags. Gud som enhet, gud som du, gud som jag, gud som allt. Ett uppdrag ni åtagit er med största frihet, vilja och mod. Ni stod längst fram och viftade med händerna och ropade högt att ni anmälde er frivilligt, med den största glädjen och entusiasmen.

Detta är ett av era största åtaganden och ni var så stolta och redo att tjäna gud, att tjäna villkorslös kärlek, enhet och alltet. Minns det och hjälp varandra, ni har så mycket kunskaper, vishet och förmågor, glöm inte bort ert syfte på jorden och släpp den materiella och ekonomiska oron. Hjälp andra med din unika, visa och kraftfulla förmåga och tusenfalt med hjälp kommer att komma dig tillbaka. Var nobel och lev utifrån det nobla hjärta, du så starkt besitter.

Mina vackra ljusbärare, jag älskar er. Min kärlek till er är så enorm att de tredimensionella orden inte räcker till för att förmedla den. Jag ber er att tona in i energin bakom orden och känna min omfamning, mitt stöd och min villkorslösa kärlek.

Allt är väl och jag är med er, hela vägen hem.

Kärlek och ljus// Sananda och San

Tips!